Pai in semestrul 1 scrieti teze date de profii vostrii si in sem 2 scrieti teze + ceva examen si da in clasa a 9 continui in liceuu funda?
Din cate stiu eu ramane cu tezele semestriale la romana, matematica si geografie/istorie si examenele de la mate si romana. Dar mai e o luna...au timp sa se razgnadeasca si sa ne bulverseze total...
Cred ca voi veti da cum am dat si noi, cei ce am trecut acum la liceu. Teze normale [mate, romana si geografie] plus examen in semestrul 2 [romana si mate]
Examenele nu sunt foarte grele, dar se fura la punctaj.Cel putin asa a fost la mine.Liceul cred ca o sa il incepeti si voi tot in clasa a 9-a.
In orice caz si voi veti fi la fel de chinuiti ca si noi. Bafta si...suporta.
Pai inca nu se stie ce va fi in 2011.Inca se discuta. Dar cert e ca oricum tezele la clasa le dati Nimeni nu stie ce va fi in 2011.Nu e nimic stabilit. S-ar putea sa dati acel test PISA care e din toate materiile, s-ar putea sa nu
Vedem
Nu se stie inca sigur! Eu tot a 8-a trec si sunt la fel de confuza ca tine dar cred ca se va face cum sa facut si anul asta sau sa dam faimosul test Pisa si admiterea! Deci nu se stie ce ne astepta! Oricum asa cum a zis si little_star o sa fim chinuiti ca ei