| Ralucaralucasonia a întrebat:

Buna,ce parere aveti despre situatia mea? Am cunoscut un baiat, imi demonstreaza ca ma place, face eforturi pentru mine, insa mi-a zis odata esti atata de slaba ca te sufla vantul. Acuma nu inteleg ce fel de om e, se poate sa fi spus asta la gluma sau sa ma tachineze sau nu ma place pentru ca sunt slaba? Va rog sa ma ajutati, multumesc.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| carevaescu a răspuns:

Nimeni nu poate sti, dar hai sa ne gandim.

Depinde cum pui problema. Asa afirmatia poate fi o tachinare, poate fi o critica. Hai sa consideram cea mai rea varianta, ca e o critica. Adica ii displace faptul ca esti slaba.

Acum, gandeste-te la persoana pe care o iubesti cel mai mult. Oricine ar fi ea, nu e persoana perfecta. Exista ceva pentru care o poti critica. De fapt exista multe lucruri de genul. Dar in ciuda lor, tot iubesti enorm.

Asa ca, te poate place (sau iubi) chiar daca nu e fan ca esti slaba. Iar dupa cum explici situatia, face eforturi sa-ti demonstreze asta.

Dar, daca vrei sa afli adevărul, cel mai bine il intrebi direct.

3 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Omul vine cu parti pozitive si negative la pachet. Nu există altă variantă. După cum explici situația, face anumite lucruri care îți plac, și altele care nu-ți plac. Asta e normal.
Personal, l-aș privi in totalitate daca face ca balanța să se spre placul meu sau nu.
Nu toate lucrurile au aceeași greutate, și diferă de la om la om (ce e important pentru mine nu trebuie neapărat să fie la fel de important pentru tine; vice versa este valabil). Așa că pune in balanță cum te trateaza per total și niste decizii clare in privința lui. Prima ar fi dacă tie iti place de el, apoi dacă il poti accepta asa cum e, apoi daca e plauzibil ca el sa te placă, etc.

| Ralucaralucasonia explică (pentru carevaescu):

Multumesc pentru raspuns crede ti ca daca mi-a zis ca sunt slaba nu ma place pentru ca sunt asa?

| Deeznuts6002 a răspuns (pentru Ralucaralucasonia):

Frate, omu poate doar o glumit
N-ai dc sa îți faci griji