anonim_4396
| Anonim întreabă:

cel mai bun prieten al meu, pe care il cunosc din clasa intai, din cate vad nu prea mai este de parere ca eu sunt cel mai bun prieten al lui. Timp de 6 ani de zile eram cei mai buni prieteni si ne petreceam tot timpul impreuna, cu exceptia zilelor de vara in care eram plecat mai tot timpul din judet/tara. In a sasea vara de cand suntem prieteni, si-a facut un amic cu care sa-si omoare timpul in zilele plictisitoare(eu nu m-am inteles niciodata bine cu acel tip). De atuncia inceput sa stea tot mai mult cu acel tip deoarece aveau niste lucruri in comun. Cu toate accestea eu inca petreceam destul de mult timp cu el. De 2 ani, noi suntem la licee diferite cu programe diferite, el face ore dimineata de la 7-8pana la 14, eu fac ore de la 12-13 pana la 7 seara. Din cauza programului nu prea am avut timp sa stau cu el, decat sambata si duminica si nici atunci de fiecare data, cand mai mergeam in oras, ne plimbam prin cartier sau jucam un meci de LoL pe Pc. Ce ma deranjeaza e ca ca tipul acela cu care nu ma inteleg mi-a cam furat prietenul, si na, ei au gasca lor, stau mereu afara dupa ore si se inteleg la fel de bine cum ma intelegeam cu el in cei 8 ani de zile petrecute ca cei mai buni prieteni. Cand ma intalnesc cu el, el este mereu de treaba cu mine, dar se simte ca daca ar avea de ales dintre mine si celalalt tip, cu siguranat nu eu as fii alegerea. Daca se poate as vrea niste sfaturi in lucatura cu asta, amici mai am, dar prieteni adevarati nu prea, si simcer nu vreau sa-l pierd.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci. Are mai multe interese in comun cu acel tip, pot petrece mai mult timp impreuna. Oamenii se mai si schimba. Pastreaza relatia cu el asa cum este, nimic nu il descalifica din calitatea de prieten adevarat, doar ca nu e "cel mai bun". Iti va fi prieten adevarat si peste ani.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Prietenii adevarati nu prea exista. Încearcă sa iti faci si tu un prieten, daca nu ai timp sa stai cu el. Ni zic sa nu mai vorbesti cu el, dar trebuie sa iti faci si tu unul, daca nu vrei sa ramai singur. Sau ai putea sa te transferi la liceul lui, si astfel veti fi iarasi împreună, dar mai bine alege prima varianta.

| mius a răspuns:

Cauta-ti alt prieten