| RawrrGirlAdee a întrebat:

Credeti ca daca ascult genul de muzica "rock", ii va deranja pe cei care ma cunosc? In special prietenii care asculta pop. Vreau sa fiu alta persoana. Inainte ascultam si Lady GaGa si Florin Salam. Acum ascult AC/DC, Phoneix, Alice in chains etc:-). Credeti ca ii va deranja lucrul asta pe prieteni? Help mewhistling!

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Vai si amar.
ASta imi aminteste la scoala.cand ma duc (sansa a 2)
toti asculta manelesad
Numai eu rappstraight face
cand dau eu drumu la telefon
Vai si amar...ma injur cu ei ca la usa cortuluilaughing)
Da ne injuram din dragoste wtf?big grin

| curiozitatea a răspuns:

Am o idee si mai bunabig grin incearca sa iti faci o alta reputatie.happy
sa fie ceva de genu " fata perfectionista.frumoasa.inteligenta.creativa.care isi alege prietenii dupa infatisare."nu sa fii fata care se imbraca in negru si asculta florin salam, ac/dc si altele si acum parca a uitat de trecut si se crede super rock happy intelegi?happy Fundita?

| alexaaa a răspuns:

Nu credwinking. adica, daca iti schimbi gusturile pentru muzica nu inseamna ca trebuie sa ramai fara prieteni. ei, daca intr-adevari iti sunt prieteni, iti vor respecta decizia si noile tare gusturi pentru muzicawinking

| Artemisia a răspuns:

Buna!
Si eu ascult Adam Lambert si Lady GaGa foooarte mult.De Adam sunt mega super obsedata, iar pe GaGa o iubesc foarte mult.
Colegii mei sunt cu Inna, David Deejay, Justin Bieber.
Jumate din clasa mea ascultau manele, jumate muzica din asta romaneasca aparuta peste noapte iar eu pe la mijloc POP and Rock.Eu mai ascult Rihanna, Katy Perry, Miley Cyrus(cateodata), Ke$ha, Pink(love her), Michael Jackson, Jonas Brothers, Britney Spears, Avril Lavigne, Allison Iraheta etc(mai multi dar acum numai atati mi-au venit in minte).
Nu ascult manele.Pentru mine manelele sunt cea mai proasta muzica care exista pe Terra.Manelele strica timpanul omului.
Sunt doar niste melodii prostesti care vorbesc despre bani, dusmani, avere, fete, masini sucare etc :))
Colegii mei(partea care nu erau manelisti)nu au spus nimic de gusturile mele muzicale, dar partea manelistilor s-a legat de mine, spunand lucruri jignitoare la adresa artistilor mei favoriti.
Pe mine nu m-a interesat.
Ce imi place imi place, nimeni nu ma schimba.
Si tie iti place muzica rock and?
Daca iti place iti place!
Daca ai prieteni adevarati, acestia te vor accepta, nu te vor ignora ca asculti tu AC/DC, sa fim seriosi.
Prietenii mei buni, nu m-au dat la o parte ca ascult eu Adam Lambert sau GaGa.
Daca mie asa imi place...
Nu fi asa! Tu iti formezi o personalitate in functie de gusturile si mofturile altora? OH just BE FREE!
Daca ai prieteni manelisti le va fi greu sa te accepte cu noile tale gusturi.
Manelarii asa sunt, nu accepta muzica in limba engleza.Asa sunt ei.

http://www.youtube.com/watch?v=aFCgIkG1Ttc

| ZuZu98_3814 a răspuns:

Hey.
asta depinde de tine.
daca vrei sa asculti muzica Rock asculta =D
de exemplu eu sunt rockerita, iar pe prietenii mei nu`i deranjeaza asta thinking
pai hey laughing doar e viata ta =D faci ce vrei... daca vrei sa asculti Rock asculta. doar nu o sa asculti alte tipuri de melodie` pentru` ca asa " vor prietenii " sau ceva de genu.
te`ai prins tu
>big grin