|

Buna, de azi inainte voi continua relatia mea de 3 ani, la distanta. Cum sa fac sa ma obisnuies ca va fi o relatie la distanta dupa 3 ani petrecuti impreuna? Imi va fi foarte greu, dati idei cum sa fac sa ma obisnuesc cu ideea. Daca ati trecut prin asta ce ati facut.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Va sunati zilnic, va vedeti zilnic pe Facebook, Skype, etc. Va povestiti ziua ( ce ati facut, unde ati mers, ce ai mancat, etc etc ), tineti legatura cat mai stransa prin mesaje, orice mijloc. Este foarte important sa fie sinceritate maxima intre voi altfel o sa inceapa sa scartaie.

Daca nu a fost de la inceput o relatie de la distanta, probabil dupa ceva timp veti fi impreuna din nou. Probabil va desparte o problema gen servici / scoala, etc in functie de varsta.

Dupa ce trece beleaua aia a trecut si partea mai grea.

| explică (pentru Ineys):

Multumesc mult pentru sfat. Va fi o relatie la distanta doar timp de cateva luni in interes de serviciu, odata la 3 saptamani ne putem vedea, o sa iau in considerarde sfatul tau.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Chiar va fi greu la inceput dar cu cat trec zilele te vei obisnui mai mult. O sa tina daca tineti unu la altul si comunicati, trebuie sa comunicati si mai mult decat inainte ca sa nu apara suspiciuni care sunt foarte posibile cand trece atata timp fara sa va vedeti, fiecare va avea viata lui etc. Folositi si video call-uri, skype etc ca sa va vedeti, se simte altfel comparat cu simple mesaje sau apel normal.

| a răspuns:

Nu va mai fi la fel. Nu va dura aceasta relatie.

| a răspuns:

Nu prea rezistă o astfel de relație, mai ales după trei ani petrecuți împreună.
În orice caz, la început o să îți fie greu să nu îl mai ai aproape. Puteți vorbi pe skype, pe Facebook.

| a răspuns:

Dacă timp de 3 ani de zile, relația dintre voi este consolidată pe dragoste, sinceritate, încredere, atunci va fi ok. Veți vorbi zilnic, vă veți gândi la soluții de a vă putea vedea și veți încerca să mențineți relația. În caz contrar, ideile, sfaturile nu pot înlocui baza unei relații construite în 3 ani. Vă doresc succes și sper că veți alege continuitatea. Succes!