| AuricaMircica155 a întrebat:

Buna.
De ceva vreme,de cand am fost dezamagita de niste oameni,nu ma mai pot apropia de nimeni. Sunt foarte retrasa si la facultate,si in viata de zi cu zi. Am ajuns sa nu mai am prieteni, Cand trebuie sa dau un interviu de exemplu pentru angajare imi trec tot felul de chestii prin cap,ca o sa fiu dezamăgită, ca nu ma voi descurca.
De exemplu,saptamana trecuta am avut un interviu, m-am dus pana acolo si cand am ajuns la usa am plecat, imi treceau tot felul de lucruri prin cap, ba ca voi fi dezamagita, ba ca nu ma voi descurca. Chiar ma depășește situatia...

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Crissi99 a răspuns:

Oamenii, inevitabil, dezamăgesc...chiar și tu pe alții, fără să vrei. Suntem imperfecți. De aceea este bine să nu ai așteptări de la nimeni și să îți găsești bucuria în partea frumoasă a oamenilor...pentru că oricine are așa ceva.winking
Iar în legătură cu noile provocări ale vieții, nu riști, nu câștigi. Sau un șut în fund, un pas înainte! Și crede-mă, am trecut prin eșec după eșec, dar asta nu înseamnă că nu urmează ceva frumos. happy

Fii curajoasă! happy

4 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Incearca sa vezi si partea plina a paharului nu doar cea goala, lumea e plina de dezamagiri in special de oameni, ei distrug totul, nu toata lumea este la fel si incearca sa depasesti situatia facand ce iti place si asa o sa apara si oameni de statutul tau, incearca sa fi mai curajoasa si directa.

| Annastassia a răspuns:

Inseamna ca nu esti disperat si nu ai chef de munca, fiindca nu asa se comporta un om inteligent, care vrea sa munceasca.
Oameni ca tine, aleg sa piarda intotdeauna, chiar inainte de a incerca ceva.
Daca nu te schimbi si nu tratezi problemele cu seriozitate acum, nu vei avea niciodata nimic si vei fiu plin de frustrari si lipsuri, toata viata.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Trebuie sa te detasezi de temerile tale.
Nu trebuie sa le analizezi prea mult.
Priveste-le zambind si spune-ti: "E doar un test. Poate o sa-l trec, poate o sa-l pic... nu conteaza! Datoria mea este sa incerc!"

Problema ta se numeste "teama de refuz".

Dar orice teama sociala este doar un balon de sapun.

Dupa ce faci ceva de care te temeai, poti zambi si-ti poti spune: "Ei! M-am speriat degeaba!".

Incepe cu temerile mici si urca progresiv.

| anamaria82726 a răspuns:

Inteleg ca din cauza unor dezamagiri iti pierzi din cheful de viata. Dar nu trebuie sa lasi persoane de genul sa te doboare. Si mai ales sa ratezi oportunitati atat de importante. Cum sunt si interviurile. Pur si simplu nu ai gasit persoanele potrivite. Nu toti te dezamagesc. Dar nu trebuie sa le oferi increderea ta atat de repede. Si asa poate vei reusi ca pe viitor sa ai doar persoane de calitate in jurul tau. Si tocmai pentru ca inca nu le ai, trebuie sa fii motivata sa le gasesti, nu sa te excluzi singura. Fii optimista si doreste-ti sa reusesti!