Deci mie imi plk foarte mult de Cosmin, e ff talentat sh merita sa castige:X o sa il votez sh sper ca sh multi altii o sa il voteze:Xptc are un talent foarte rar intalnit:X...Adevarul este ca sh adrian tutu e bun, dar ai dreptate rapp-eri ca el gasesti peste tot, dar beatbox-eri ff rar deci da sunt cu tine
sh ii tin pumnii:X
Asta nu se numeste talent, ci mai degraba incapatanare. Incapatanarea de a invata ceva "nou". Ceva care sa-l deosebeasca de toti ceilalti, dar daca tu crezi ca este talent... nu am nimic impotriva.
Ma,eu una il votez pe Adrian-nu pentru ca e orfan sau ceva, ci pentru ca mesajele lui mi'au ajuns la suflet si pentru ca vreau sa sustin rapul romanesc mai departe. Si Cosmin imi place, sper sa ia macar locul 2 sau 3, oricum va ajunge departe pentru. ca are potential/
Nu zic ca sunt impotriva lui Cosmin Agache dar lasa-ma sa imi spun opinia. Da rapp'eri ca Adrian gasim peste tot, dar cazul lui e mai deosebit, in caz ca nu ai observat el este si compozitorul melodiilor pe care le canta, si in plus saracu' e si orfan, eu una sper sa castige Adrian Tutu, dar daca s'ar da 3 locuri, ci nu doar locul 1, as vrea sa castige : Adrian Tutu, Cosmin Agache si Medea. Eu doar mi-am spus parerea!
Bafta!
Nooh ca o castigat adrian tutu : preferatu meu...nu vrea sa fiu rea dar mie nu mi-a placut deloc de cosmin
Da este bun, si se numeste talent dar si multa munca, cat despre adrian tutu -nu sunt cu el, nu imi place cum canta, desi are voce.Insa poate dati o nota stupid la raspunsul asta pentru ca urmeaza sa zic ca narcis iustin sigur va castiga, DESI MULTI AR FI MERITAT PRIMUL LOC. dupa finala sigur o sa ziceti ca am avut dreptate
Eu zica sa nu judecam ...adika ...si Adrian are talent ambii au talent eu nu stiu ce sa zic
e adv ca beatoxul nu se gaseste la tot pasul, dar sa ne gandim si la ceilalti parerea mea
CrEaTzA19 întreabă: