|

Buna din nou! Imi place de un baiat pe care nici nu stiu cum il cheama si cati ani are! Eu am 12 ani. Eu cu el vorbim deoarece ne intalnim aproape in fiecare zi. Eu simt ca el simte ceva pentru mine dar imi este foarte rusine cand ma intalnesc cu el! Eu nu sunt genul care sa-mi fie rusine si sa-mi bata inima foarte tare cand ma intalnesc cu cineva...dar cu el nu pot! Imi puteti da un sfat!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sa nu te astepti la raspunsuri asteptate aici din moment ce ai zis ca ai 12 ani. Scuze dar lumea se loveste de asta prima data.
Pe langa asta, nu ai specificat intrebarea, sa pot sa iti dau un raspuns care te-ar multumi. Sa iti dam un sfat in legatura cu ce? :/

Pe langa asta(iar), esti la o varsta la care multe se schimba. Si mie mi-a placut de cineva la varsta aia. Dupa de altcineva si dupa de altcineva. Nu crede ca nu stim noi sau ceva, dar pana la 20 de ani si dupa o sa iti placa de n-baieti. Nu te atasa de asta prea mult, sincer. O sa observi si tu asta.
Joaca-te, lasa baietii laughing tu nu vezi restul fetelor mai mari ca tine care stau pe mess toata ziua, pe Instagram si vorbesc de baieti, barfe si alte lucruri? O sa ajungi acolo, pentru ca o sa te iei dupa lume, desi e o prostie sincer. Atunci o sa vrei sa fi iar copil mic fara astfel de "griji".
Si nu vrei sa incep sa iti explic procesul, problemele, bolile si ustensilele folosite mai tarziu pentru lucruri intime intre doua persoane care te-ar putea speria. Nu?

| explică (pentru DoarBogdan):

Da! Mersi de raspuns?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Sfatul meu e sa lasi baietii pentru mai tarziu, esti inca un copil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu-ti fie frica! Parintii mei stiu ca imi place de acel baiat! Si ei il cunosc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează