| Franckwj a întrebat:

Bună! Doresc un sfat! Am licența anul acesta dar nu apuc să o termin, partea teoretică poate o termin, dar pe cea practică nu am cum si am constatat ca ce făcusem la partea practică ( chestionar) nu se potrivește deloc, mai trebuie să fac analiza de conținut și nu știu cum să fac. Cred ca am ajuns la burnout, am slăbit, îmi cade părul, am insomnii, nu mai am liniște, am devenit super emotivă pe fondul stresului exagerat și a lipsei de odihnă. Simt ca nu mai pot, pentru ca mă gândesc la sănătatea mea, vreau să dau licența la anul. Știu ca o sa mai am o probă de dat( s-a dat lege ca la orice facultate este obligatoriu 2 probe, ori eu aveam una) aia este, îmi asum. Nu știu ce să fac, nu mă simt deloc bine, cred ca am și un început de depresie. Eu am fost un student care lua aproape 10 la toate materiile ( bine, nu pot sa spun ca fac o facultate grea), dar acum ma simt oribil pentru ca nu am reușit sa scriu licența toată. Nici tema nu prea pare ca se potrivește cu profilul meu ( comunicare și relații publice) ca am teorie de marketing. Întrebarea este, pot să dau licența anul viitor fără să îmi îngheț anul? Sau care este faza? Vreau să știu dacă mai sunt/fost și alții în situația mea.

1 răspuns:
| Dragosstpu a răspuns:

In primul rand incearca sa absolvi facultatea (adica toate disciplinele din toti anii). Licenta o poti sustine si in toamna, si in februarie (cel putin la politehnica). Nu are rost sa fii intr-o situatie continua de extenuare si sa te prezinti cu o licenta facuta mai slab decat iti doresti. Din cate stiu, te poti inscrie la master si daca iei licenta in toamna, poti sa intrebi secretariatul facultatii. Proritizeaza sanatatea, deoarece nu este nicio problema daca sustii licenta in septembrie in loc de iunie. Mult succes!