Buna! colega ta ar trebui sa isi spele dintii regulat...si sa aiba mereu un pachet de gume in buzunar! asa indeparteaza orice problema! in plus, spalatul dintilor regulat ajuta si la albirea lor! bafta :*
Are probleme cu dantura sa se duca la dentist si in cateva zile o sai treaca sau sa se spele in fiecare zi cel putin de 3 ori pe dinti si sa foloseasca si apa de gura si de fiecare data cand pleaca undeva sa ia mergeu in gura guma bafta!
controlul la medicul dentist este obligatoriu daca ii miroase gura.
Mirosul neplacut al gurii se datoreaza mai multor factorii. Unul dintre ai ar putea fi o problema stomatologica, o carie sau o infectie.Eu as zice sa mearga in primul rand la un cabinet stomatologic, sa-si faca o consultatie si-l sa intrebe pe doctorul de acolo ce ar putea face, dar stiu ca marul si patrunjelul sunt foarte bune pentru o respiratie neplacuta...sa incerce astea si bineinteles sa se spele regulat pe dinti, sa foloseasca bobmoane mentolete si guma, dar fara zahar si sa evite fumatul.
Sa se spele pe dinti si sa foloseasca "five 5" cred ca e vorba despre tine nu o mai duce la colega"
Sa aiba tot timpul o guma in buzunar
sa se spele pe dinti...sa foloseasca apa de gura.
Problema nu este la nivelul danturii ci vine de la stomac, mai exact deshidratarea este unul din factorii care produc mirosul acela disgratios.Pentru asta se recomanda 2 l de apa pe zi, desigur cum au spus si ceilalti useri spalatul pe dinti este foarte bun, guma de mestecat desi pe moment este buna in improspatarea respiratiei nu este buna pentru stomac.Depinde de situatie, desi aceasta este cauza in majoritatea cazurilor.
Spalatul pe dinti, un control la dentist si guma de mestecat daca nu rezolva cu primele 2 variante