| Alex7177 a întrebat:

Bună dragilor, dacă mă poate ajuta cineva. Am avut o relație anul trecut și de atunci nu prea mi-a mers viața, gen cu relațiile, bine nu prea am mai avut vrăjeala chiar dacă vorbeam cu vreo fată nu mai știam să țin o conversație normală cu ea, chiar dacă în trecut și înainte de relația aia aveam o vrăjeala și o carisma destul de bună. Nu știu ce s-a întâmplatm de atunci a trecut un an și totuși nu am mai reușit să am vreo relație stabilă chiar dacă nu-s un băiat urat sau nepopular și sunt chiar opusul, dar nu prea mi-am mai găsit. Idei de conversație dacă mă poate ajuta cineva chiar vă rog cu niște răspunsuri bune…!

Răspuns Câştigător
| ilikezaza a răspuns:

Sincer parerea mea,ar fi sa nu mai cauti relatii momentan daca o sa fie o sa vina de la sine, daca o cauti si incerci sa o faci doar pentru ca nu vr sa stai sigur, nu as zice ca o sa tina, mai bine momentan te ai focusa pe tine si pe alte chestii care sunt importante pentru tine si crede ma, o sa vina de la sine relatia pe care o astepti

1 răspuns:
| Bogdan1o a răspuns:

Probabil în vreun fel te-a afectat relația aia. Trebuie să-ți dai timp. Încearcă să ai prieteni sau prietene. Și poartă discuții normale despre orice. Încearcă să fii natural. Întreabă orice îți trece prin cap ( cu bun simt laughing )