| aceafata15 a întrebat:

Buna,e normal ca parintii(sau unul)sa meargă cu tine in prima zi la liceu? Nu vreau sa fiu singura cu sau fără părinți.
Și cum ar trebui sa încep discuția cu alte fete, dacă nu cunosc pe nimeni?

8 răspunsuri:
| MademoiselleCosmina a răspuns:

E normal, de ce nu?
Faci cunostinta normal, apoi intri in vorba cu ele, pe diferite subiecte.

| aceafata15 explică (pentru MademoiselleCosmina):

Da,însă sunt o persoana mai rușinoasa, m-as bloca și m-as înroși instant, mai am un an pana merg la liceu, se va face grupul clasei in vacanța de înainte?

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru aceafata15):

Se face. Dar nu-ti fi griji, totul va veni de la sine.

| Anonima975 a răspuns (pentru aceafata15):

Eu in septembrie sunt a 9-a și nu, nu se face grupul clasei încă. Doar când începe școala

| eckblume a răspuns (pentru aceafata15):

E absolut normal ca in prima zi de liceu sa fii insotit/a de un parinte sau de ambii.
O sa fiti multi in clasa, asa ca unii colegi vor veni singuri, altii cu unul dintre parinti. Si e fain cand e un adult cu tine, ca mai discuta cu diriginta/dirigintele, stie ce si cat sa vorbeasca. Va vorbi si cu alti parinti. La mine din 38 de parinti au venit vreo 9. La sedinte veneau 3, maxim 5 - daa, chiar nu se sinchiseau sa vina.
Eu cu colegele mele am inceput fix asa: Buna! Si voi sunteti in clasa a 9-a, profilul x? Super! De la ce scoala veniti? Ahaa, profi ok acolo etc.
Sunt banalitati, dar totul va veni de la sine. Si veti fi foarte multe fete. Din atatea vei gasi cateva care sa fie dragute si mai timide ca tine. Se va face doar daca cineva e dornic sa isi cunoasca viitorii colegi. Poti cauta clasa+profil+numele liceului pe Facebook, dar tot in prima zi se va face un grup sigur.

| Clytia a răspuns:

Hei! Da, e normal. Majoritatea vin cu părinții. Nu trebuie să ai emoții în legătură cu noii colegi. Pur și simplu, băgă-te în seama cu ele ca să vă cunoașteți. Cu timpul ai să vezi cu care îți place să stai și să vorbești, și cu care mai puțin.
Mult noroc!

| CosminCD a răspuns:

In momentele importante din viata, e bine sa-i ai alaturi si pe cei dragi. In ceea ce priveste discutia cu fetele, ea trebuie sa vina fara planuri facute inainte. Pur si simplu, prin anumite conjuncturi, poti deschide o discutie cu alte fete. Totul trebuie sa fie natural. Succes iti doresc!

| What01 a răspuns:

În prima zi da