| Raisa a întrebat:

Buna!
E o intrebare mai discreta dar simt nevoia sa o pun poate ma ajutati cu sfaturi sau.
Infine.am 14 ani si inca nu mi-a venit ciclul.nu ma dezvolt cum trebuie la 14 ani am abia 1, 56. ceea ce e destul de scundd si mie nu mi s epare normal sa numi vina incasad adevarat ca la mami i-a venit la 16 ani dar la fiecare difera organismul, ce probleme pot avea? inca nu mi-am inceput viata sexuala.
Merci, pupici. sad

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mergi sa te vada un endocrinolog. Probabil ai o pubertate tardiva, mostenita de la mama ta. Totusi, un consult si niste analize nu-ti strica.

| Ionutzsa a răspuns:

Pai poate sa-ti vina si maine sau peste un an, nu cred ca prea are legatura cu dezvoltarea. Si stai linistita ca pana pe la 18-19 ani mai cresti oh go on. Ce sa zic de mine ca am 1, 60 la 17 ani laughing)))

| i.love.me a răspuns:

Din cate stiu eu si la mine a fost la fel.mamei mele ii venise pe la 12 ani iar mie la 11.nu e mare diferenta.astepata sa te dezvolti cum trebuie iar corpul treuie sa se dezvolte. daca esti nelinistita su'te la doctor sa te asiguri ac nu ai nici'o problema.
dar stai flexy

| rosepassion a răspuns:

Pai mie de exemplu mi-a venit la 15 ani...

stai linistita... daca nu iti vine pana la 16 ani dabia atuncvi te oti duce la medic nu de acum...la mami meu i-a venit la 17 ani

app eu am 16 ani acum

| Zambete89 a răspuns:

Pai mamei mele de exemplu i-a venit la 12 ani aproape, si celei mai bune pr a mea acum 4 luni si are 14 ani si 10 luni acum. RABDARE, mi-e mi-a venit de vreo cateva saptamani si am 13 ani.

| alexutzu00791 a răspuns:

Si shakira are 1. 52. Frustreaza te din altceva. Fa exercitii de cresterehappy

| MiSskAt-xx a răspuns:

Du-te la un controlwinking

| AlecSSyA a răspuns:

Nu iti face griji.Nu intotdeauna menstruatia vine la 14 ani, aceasta poate veni la 14 ani, mai devreme sau mai tarziu. Daca totusi iti faci probleme vorbeste cu mama ta despre asta si daca tot iti este teama poti apela la un medic ginecolog. Te pup.

| Cretzule a răspuns:

Bleahh

| malina_9455 a răspuns:

Eu am 12 spre 13 ani si mi-a venit ciclul acum o luna nu poti avea probleme spre exemplu unei prietene de-ale mele i-a venit la 17 ani nu e putin ciudat? sa nu te panichezi nu e nimic in neregula

| alexxa18 a răspuns:

Nu'ti face griji ca iti va veni sunt sigura happy Asa cum ai spus organismul difera de la o persoana la alta asa ca nu te ingrijorawinking

| ralubruneta a răspuns:

Fi happy...ca mai ai cativa an de copilarit. e mai bine asa. FARA;tongue

| Ciupy_2848 a răspuns:

Eu zic sa te bucuri ca nu ti-a venit la 11 - 12 anisori.