| lyza01 a întrebat:

Buna fetelor! Am 17 ani si am un complex: am sanii f f mici, nici nu cred ca se pot numi asacrying Nu stiu ce sa mai fac, sunt disperata, mi`e foarte jena atunci cand ma duc la mare iar bluzele decoltate nu exista pentru mine. Vreau sa incerc sa ma obisnuiesc cu asta, sa ma accept asa cum sunt dar chiar nu pot. Va rog dati`mi niste sfaturi. Cum mi`i pot mari prin tratamente naturale sau exercitii fizice? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| dddyyy a răspuns:

Dc sa iti fie rusine cu sanii tai? pana la urma daca te place cineva te place asa cum esti sau ai vrea sa te palaca pentru ca ai sanii mari?
fi mandra cu ceea ce ai si pune-ti in evidenta alte calitati daca te jeneaza atat de tare ca ai sanii mici(desii nu esti singura, sunt vedete de la hollywood cu fff multi bani si care su sanii f mici si nu si-au bagat silicoane )

3 răspunsuri:
| sellygomezfan_4758 a răspuns:

Poti folosi uleiul de germeni de grau zilnic timp de 3 saptamani.maseaza sani cu ulei timp de 10 min de 2-3 ori pe zi.pot aparea dureri dar sa nu te ingrijorezi o sa iti creasca atunci. funda?kiss

| iuly_4192 a răspuns:

Nu,nu-i poti mari decat prin silicon(dar nu-ti recomand), cel mai bine este sa porti sutien cu burete daca vrei bluze decoltate...si eu una in locul tau m-as obisnuii cu ideea, nu e ceva jenant de care sa te rusinezi

| Ddyyaa94 a răspuns:

Am aceeasi problema, in schimb am picioare f. frumoase. Sa stii ca toate fotomodelele au sanii mici, aproape inexistenti si toata lumea le considera sexy.