| Claudia_1005 a întrebat:

fetelor, baietilor cum pot sa imi conving mama ca sa nu imi scoata internetul? ce pot sa fac va rog ajutati-ma! help me

Răspuns Câştigător
| Formula449 a răspuns:

Spune-i mamei tale ca, cauti multe despre scoala pe net si te ajuta mult 3 zile continu fa asta si o sa o convingi funda :X please

6 răspunsuri:
| MikeAlexis a răspuns:

Eu unul nu am mai auzit asa cva.De ce vrea sa iti scoata internetul? trebuie sa fie un motiv dubios la mijloc creat de tine. Poti sa ii spui ca INTERNETUL este singura cale de, documentare rapida si de comunicatie cu toti colegii tai! si nu se poate ca in era 'vitezei' sa iti lipseasca lucrul asta asa de important

| Yamatooo a răspuns:

Spune-i asa:mama? daca imi scoti internetu ma pis pe mine...laughing sau mama? daca imi scoti netu te ling.rolling on the floor

| mihaela_6858 a răspuns:

Incearca sa stai max 2 ore pe zi, ascult-o, ajut-o la treburi...

| Claudia_1005 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri si faza aia ci linsul si pisatul pe mine e chiar tare laughinglaughinglaughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| KIRY a răspuns:

Spune-i ca ai nevoie pentru temele de la scoala...

| renatic a răspuns:

Aici depinde doar de tine, poartate frumos o perioada de timp cu ea si dupa aceea incearca sa ajungi la o intelegere, ca de exemplu sa stai la calculator maximum 2 ore pe zi, peste o saptamana tot o sa fie bine si vei sta mai mult, mult noroc! happy