|

Buna, îmi place de un băiat el a fost împreuna cu o fata in timp ce mi-a plăcut de el iar eu tot ieșeam cu ei împreuna tot timpul peste tot. Iar eu totuși le susțineam relația după ce s-au despartit am avut senzația ca nu îmi mai place de el dar acum îmi place din nou de el, de fapt l-am plăcut mereu. Și el se tot holbează la mine și când mă uit la el îmi zâmbește și după își întoarce capul și azi am venit împreuna de la școala iar când eram in clasele mai mici mereu veneam împreuna de la școala și ieșeam împreuna și odată mergeam mai mulți pe drum și el m-a prins de mâna iar după câteva minute o zis ca mă place. Și nu știu dacă mă place! Și cum să-l fac sa mă placa dacă nu mă place?

Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu ai cum să îl faci să te placă daca el nu te place.
Nu poți obliga omul.
Poți să încerci să vorbești cu el, întreabă-l ce face și poate face el primul pas să fiți împreună. Asta în caz că te place.
Altă variantă ar fi să faci tu primul pas, îi spui că îți place de el și poate ai noroc.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Îmi place sau nu îmi place de cineva pot să fie impresii de moment.
Și vorbe spuse la moment care pot să însemne ceva, sau aproape nimic, sau chiar nimic.
Dacă îți place de el, contează și declarațiile, și vorbele, dacă îi spui. Dar contează cum te porți. Așa că dacă îți place de el, caută ocazii în care să fiți împreună, vorbește frumos, zâmbește, arată-i prin comportament că îți place de el. Dacă el te-a luat o dată de mână, să îl iei și dta o dată de mână, că nu pățește nimic din cauza asta. Dacă nu refuză, data viitoare o să te ia el de mână, i-ai dat ideea ce să facă.
Și ascultă un cântec umoristic pe tema asta ca să te relaxezi.

https://www.youtube.com/watch?v=moJwSpAKOco

| explică:

Mi-ați putea da mai multe detalii