anonim_4396
| Anonim întreabă:


Imi place de un baiat si stie. Se uita la mine din clasa de la el, din departare. Am lipsit saptamana trecuta si m-am dus de ieri la scoala cand m-a vazut din clasa a zambit. Prietenei mele ii spune ca are prietena si de ce se agita ea in locul meu. Pe facebook are mesaje cu "love u" de la prietena lui. Inainte imi zicea ca e o prietena. Se uita la mine in ochi. cand a plecat azi de la scoala s-a uitat la mine.
dar nu face nimic, decat buna ce faci si cam atatlaughing doar pe mess mai bate apropouri. nu prea am ocazie sa vorbesc face-to-face cu el.
ce ziceti? il plac f mult, e a 8a A iar eu 7 A.

5 răspunsuri:
| NuDauFunda a răspuns:

O fi mai rusinos. Incearca sa-l abordezi intr-o zi cand iesiti de la ore. Vorbiti verzi si uscate, pana ajungeti la subiectul de interes comun. Atunci spune-i ca ti-a devenit simpatic si ca ti-ar placea sa petreceti mai mult timp impreuna si in viata reala, nu doar pe messenger.

| negru30 a răspuns:

Draga eu consider ca cea mai mare prostie este sa nu comunicati si sa va uitati unul la altul pana imbatraniti - vorba vine - tu o sa te uiti la el, el la tine pana cand o sa va luati fiecare cu altcineva Dar stati de vorba Doamne iarta-ma ca pentru asta a lasat Dumnezeu graiul - sa ne putem intelege prin vorba nu prin semne Un barbat care nu vine la tine sa-ti spuna ce simte sau ce doreste eu il consider - LAS - nu te supara - oamenii lasi arunca vorbe desarte si fapte deloc

| zuzapitika a răspuns:

Fi tu cea care face primul pasbig grin inteabal daca are prietenahappy si bagate in seama cu elhappy

| Rolandd a răspuns:

Ii este rusine sa te abordeze in fata tuturor incearca sa stai cu el dupa ore, daca te place, o sa vrea sa te vada tot asa si urmatoarea zi.trust me it will work.

| MissIndependenttt a răspuns:

Asa ne amagesc pe toate cu privirea si ne face sa credem ca le place de noi.Dar de multe ori nu este asa mai ales ca nu prea te baga in seama si pe langa acest lucru mai are si prietenaaaathinking