| Amalia a întrebat:

Imi poate spune si mie cineva cum dau fundita? ca am facut-o o data dar am uitat, va roog!

Răspuns Câştigător
| Amy a răspuns:

In dreptul fiecarui raspuns pe care il primesti, in dreapta, scrie "alege raspunsul castigator". tu il selectezi pe care vrei...
funda?big grin

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
In dreptul fiecarui raspuns iti apae o chestie gri in forma de fundita pe care scrie cifra 1. Dai click pe ea si apoi dai click pe 'OK'. Bafta la funditat! :* >big grin

| Fllorentina a răspuns:

Pai in dreptul fiecarui raspuns este o pamblica (in partea dreapta de jos a raspunsului )big grin

| madalina_2618 a răspuns:

Poi in dreptul fiecaruia care a raspuns exista o fundita... dai click pe ea si gata

| DeniiiD a răspuns:

Arunci cand cineva ti-a raspuns la intrebare iti apare in partea dreapta a raspunsului o fundita (medalie) pe care o bifezi la raspunsul care doresti sa-l declari castigator happy. Sper ca te-am ajutat.

| Hera_6874 a răspuns:

Bună! Pui o întrebare și îți răspund mai mulți utilizatori. În dreptul răspunsurilor lor îți vor apărea (numai pe calculatorul tău-tu ai pus întrebarea) funde gri. Citești răspunsurile și alegi răspunsul care ți se pare mai folositor. Apeși pe funda din dreptul lui și pe ecran îți va apărea o căsuță în care va scrie „Ești sigur că vrei să alegi acest răspuns ca fiind câștigător?" Și tu apeși „da". Baftă!

| theforce a răspuns:

Langa raspuns ai un semn de vazut... dala cu care bifezi...si apesi pe el