| Inovssakura a întrebat:

In ultima vreme ma simt foarte foarte prost si as vrea sa plec undeva departe de tot si sa incep o viata noua sa-mi fac prieteni noi. (Uneori as vrea sa exist intr-un anime rolling on the floor ) Treaba e ca am o prietena(sa o notam cu x)care nu se putea dezlipii de mine. A venit in a5a la mine in clasa si m-am imprietenit cu ea pentru ca o vazusem deja din cls1. Am legat o prietenie mai ciudata ca sa zic asa ne dar frumoasa. Ina5a era foarte imatura si avea pareri ft diferite fata de cum le are acum. Nu mai gandeste deloc la fel. Asta este foarte binee. Chiar mi-a placut mult ca s-a maturizat. Din a5a mama nu a fost de acord cu prietenia noastra si tot incercam sa o conving ca nu e adv. Uneori mi s-a confirma ca mama de fapt avea dreaptate dar eu am uitat tot pentru ca am incercat sa traiesc putin in prezent. Si a, ramas prietene in continuare... Ei bine eu aveam prietena foarte buna in1-4 de care m-a despartit intr-un fel de ea pentru ca cum am spus : era foarte imatura si inconstienta si pur si simplu a devenit geloasa si m-a pus sa aleg. Am ales-o pe ea( ea adica x) acum sunt a7a si ea este mai buna. Si-a schimbat parerile de atunci. Ei bine dupa ce am pus familia pe locul 2 pentru ea si toti prieteni mei..acum ma face sa sufar enorm de mult. Nu ma mai baga in seama deloc mereu vorbeste cu altcineva. Am intrebat-o de ce si a zis pentru ca alre mai multe in conum cu altcineva....asta a durut foarte rau. Am inteleg ca nu mai sunt pe placul ei. Ea a zis ca si ea a suferit din cauza pentru ca m-am reimprietenit cu fosta prietena cu care chiar ma inteleg ft bine si cand x nu ma baga in seama. Si chiar vsaptaman asta iar a faut-o pe fata aia de tot rahatul si apoi si eu m-am certat cu ea si am facut-o se sa simta foarte foarte prost si ma simt foarte vinovata. Serioos.


Deci spuneti-mi ce sa fac sa ma simt mai bine. Nu am nici un prieten. Aveam dar x m-a scapat si de ultimul. Si acum ma simt simgura si foarte prost si mereu plang din cauza asta. De ce imi face asta? Mi-a zis ca se razbuna pr ca si eu am facut-o sa sufere dar nu intleg cum. pentru ca am inceput iar sa vb cu fosta prietena...oricum cel mai mult timp mi-l petreceam cu x. Daca incerc sa vorbesc cu ea NICIODATA nu ma asulta se stramba sau da ochii peste cap si zice : si ce sa iti fac daca nu avem nimic in comun. Dar pana acum ce avea in comun cu mine?

1 răspuns:
| Valqudrey a răspuns:

Pai mai intai, repune familia pe locul intai iesi cu parinti tai in parc si asa, te vei simti mai bine, iar dupa poti sa iti faci prieteni si pe facebook(nu recomand) dar cea mai usoara cale sa-ti faci prieteni e sa fii comunicativa si sa nu iti fie frica ce ar putea spune, iti recomand sa fii vesela iar lumea se va lipi de tine.