| Zapada890 a întrebat:

Bună lume! Deci eu am o problemă cu inima mai precis palpitați…
Să fiu sincer în trecut cu mult timp în urmă (2-3 ani )am băut zilnic câte 1-2 energizante sau ba 3 energizante în momentul ăla nu aveam încă cu inima până în al 3-lea an.
am văzut de 2-4 ori ca începea să îmi bată destul de repede inima sa am dureri în piept nu băgam de seamă, pana am băut ultimul energizant când m-am ridicat de pe scaun sa arunc doza simțeam ca mă prăbușeam pe jos și atunci știam sigur ca de la energizantul ăla a fost și am renunțat de atunci definitiv la ele și în momentul de față acum încă îmi bate inima destul de repede și când fac puțin efort și mi-e foarte frică să nu fac infarct sau altceva. Am fost și la medicul de familie anul trecut și mi-am făcut o consultație bineînțeles ca m-a întrebat dacă beau energizante cafele etc și i-am zis ca doar energizante am băut cu mult timp în urmă și mi-a zis doar să nu mai beau deloc ca exista risc ceva să fac infarct! Voi ce sfaturi îmi dați să urmez? Vă rog din suflet!

Răspuns Câştigător
| Arthurrrr a răspuns:

Să nici nu mai bei energizante, mai bine bei cola în loc de energizante

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" medicul de familie...mi-a zis doar să nu mai beau deloc ca exista risc ceva să fac infarct! Voi ce sfaturi îmi dați să urmez?"

păi dacă medicul zice asta, ce ai vrea să zică niște nepricepute/nepricepuți ca noi?

Tii la tine? ascultă-ți medicul

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

EKG.
Ar fi trebuit sa-ti dea trimitere medicul de familie sa-ti faci un EKG (electro cardio grama)

| Arthurrrr a răspuns:

În primul rând să stai liniștit,să încerci să nu mai consumi energizante,și un lucru foarte important e să nu te mai sperii sau să te gândești că faci infarct,frică,neliniștea,stresul,nervozitatea îți pot afecta inima cu timpul,faptul că ai risc să faci infarct,nu însemnă că o să ți se întâmple, doctorița a vrut să spună că energizantele pot crește riscul de a face infarct, nu te speria faptul că ai băut energizante nu însemnă neapărat că faci infarct, dar totuși e bine să încerci să renunți la ele, măcar pentru o perioadă mai lungă

| Zapada890 explică (pentru Arthurrrr):

Am renunțat definitiv la ele de 2-3 ani și nu mai beau și pot să spun ca ma simt mult mai bine dupa acea perioada, dar tot am palpitații și restul chestiilor chiar după atâta timp

| Arthurrrr a răspuns (pentru Zapada890):

Să nici nu mai bei energizante, mai bine bei cola în loc de energizante

| Maralin a răspuns:

Hei! Șansele sunt foarte mari sa fie din cauza energizantelor, renunță sa mai bei și între timp să observi dacă mai apar același simptome, iar pentru siguranță ta ar trebui să îți faci niște controale la inimă. Sănătate multă!