| Zapada890 a întrebat:

Bună lume! Motanul meu de doar 10 luni sâmbătă seara la 2 a plecat de acasă el dormea mereu afară și credeți-mă ca de câte ori îl lăsam afară noaptea să doarmă ca el pur și simplu vroia nu a dispărut nici măcar o dată! Cum spuneam sâmbătă seara la 2 m-am uitat pe cameră de filmat și am văzut ca a fugit de acasă iar de sâmbătă nu a mai venit deloc acasă am încercat să îi pun litiera afară i-am lăsat apă și mâncare dar nimic… am postat și pe Facebook ca e dispărut nimeni nimic am pus și afișe pe afară iar nimic nu știu de el, l-am căutat prin oraș am întrebat și vecinii pur și simplu mi-au spus ca nu știu nimic de el… mi-e teama dacă nu a pățit ceva oricum sunt sigur ca e flamand și ii e sete mi-e teama dacă nu a murit ca nu imi mai fac speranțe sa se întoarcă … voi ce spuneți ce ar mai trebui sa fac. Și ce resimt ca viata fara el nu mai are sens deoarece țineam foarte foarte mult la motanul meu … Va rog din suflet spuneți-mi ce sa mai fac ….

1 răspuns:
| AchimNicolae a răspuns:

De obicei revin acasă când le este foame, dar dacă era frumos poate la împrumutat cineva!