| LexiiCyrusRomania a întrebat:

Buna lume stiu am 12 ani sunt cam mica pentru un prieten...(nu iubit deci va rog ) eu sunt 6 la noi in scoala e a b si c eu sunt c iar baiatul care imi place e A si e asa dragut ochi albastri. par blond spre castaniu...multe fete mi-au spus ca e de treaba a vrut sa ma cunoasca, eram cea mai fericita** dar a zis sa ma duc naiba nu stiu dc e nervos ineori poate daca nu ar avea reactii din astea ar spune da in loc de nu? funda nu imi iau gandu de la el

Răspuns Câştigător
| anna98 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat si am ajuns sa ne placem reciproc chiar sa ne tinem de mana si chestii deaste.Am aceiasi varsta ca a tahee hee. Si la final, adica exact in seara de 24 decembrie mi-a zis ca e cu o fata pentru ca el nu are curaj sa vorbeasca cu o fata si spune da la cele care le intreaba si era ff dragut. Dar eu zic sa incerci sa il cunosti bine si dupa pentru ca nu poti fi sigura ca la inceput e ok dar dupa poate face niste gesturi.deci fi atenta.

1 răspuns:
| Bogdanna a răspuns:

Scumpa :X Paiii... dupa reactia aceea eu ti-as zice sa-i dai un biletel si sa-l intrebi ce a fost cu el.Sa va intalniti dupa sc, sa mergeti acasa, sa iesiti in oras impreuna cu mai multi copii, sa va cunosteti mai bine, sa-i dai semne ca`l placi, si asta o sa fie reciproc.Si daca are ochii albastrii meritaa! pfff big hug ador ochii albastriiiiiiiiiii :X::XX:X:X:. Si " biancabia" nu cred ca e prea mik sa`si faca o prietena( nu iubita) totusi are 12 ani si stie multe la varsta asta, si poate el e genul ala mai " smecheras" si in preajma prietenilor se comporta total diferit.Cunoaste`l, descopera`i punctele slabe, ce`i place.Ma bucur ca te-am ajutat:X Succesc >big grin