| cristina_3162 a întrebat:

m-am despartit de prietenul meu si nu mai vorbim de 2 saptamani. imi vine sa il caut dar sunt constineta ca nu fac bine. relatia noastra nu mai are nici o sansa sa stiu asta, dar asta nu ma determina sa il uit sa sa nu ma mai gandesc la el. am facut un alt id si vorbesc cu el; el nu stie ca vorbeste cu mine si mi-a dat intanire ( la fata cu care crede ca vorbeste )? sa ma continui? ma simt altfel cand vorbesc cu el, dar mi frica ce se va intampla cand va afla. va rog ajutati-ma si spuneti-mi parerea voastra sa continui cu farsa aia? sau sa inchei si sa il caut eu? sau sa ma desprind cu tot de ceea ce apartine de el?

Răspuns Câştigător
| Alexandra_7864 a răspuns:

Sa stii ca si eu am avut o relatie cu un baiat.
Tot de 2 saptamani ne'am despartit si asteptam cu nerabdare sa dea un semn.Nu a dat. Ei bine din moment ce nu mai mi-a dat nici un semn inseamna ca lui nu ii pasa. A trebuit sa ma impac cu gandul.Si mie mi-a trecut prin cap sa il sun sau sa ma bag in vorba cu el. Dar degeaba as faceo.Cred ca mai mult as arata cand de disperata sunt.Cu atat mai mult ca stiu ca nu v mai fii nimic intre noi.Acum numai ma gandesc mereu la el.

Iar tu din moment ce vorbesti cu el de pe alt id bineinteles ca te gandesti mereu la el din moment ce nu te'ai desprins de tot ce apartine de el.La un moment dat vor intervenii geloziile spunanduti "A da? El nici nu se gandeste la mine, el vrea sa se intalnesca cu fata asta cu care cica vorbeste el acum. E un nesimtit iar eu ma gandesc la el" sau ceva de genu.Lucrurile astea o sa te faca sa fii si mai disperata dupa el facandute sa nu te gandesti la altceva.Eu iti propun sa numai intri pe idul ala. Uita tot ce e legat de el.Comportate car si cum nu ai fost cu el si totul in scurt timp va revenii la normal cum s-a intamplat si la mine!:*

Mult noroc iubita!:*

1 răspuns:
| CatalinaC a răspuns:

Mmm nu stiu ce sa zic. Daca tu il iubesti atat de mult ar fi bine sa inchei farsa. Daca ar afla probabil s-ar supara. Daca tu crezi ca el ar mai vrea sa continuie aceasta relatie (desi nu cred din moment ce ai zis ca ar fi fost in stare sa se intalneasca cu o alta nestiind ca esti tu-inteligenta miscare dupa parerea mea) probabil ar mai fi intervenit si el cu ceva. Trecand peste toate acestea, daca si de aceasta data te refuza, ar fi bine sa iti spui si tu stop si sa te reprofilezi. Deci as zice sa ii dai macar un telefon, dar nu stiu de ce mi s-a parut ff pesimist mesajul intrebarii tale si daca e chiar asa, slabe sansesad. Oricum succes!