| youtubefreaxx a întrebat:

Ma simt singura, fara prieteni adevarati sau macar prieteni. Cei care erau apropiati de mine s-au intors impotriva mea(o fata care ma uraste i-a influentat)sau asa cred eu.De abia vorbesc cu 1-2 persoane pe zi pe mess si nu prea ies pe afara cu 2 prietene, care vad ca nu prea au chef sa vorbeasca cu mine. Ce pot face ca sa nu ma mai simt singura? Orice sfat e bine venit sad

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

In primul rand incearca sa treci peste asta cei care au ramas langa tine sunt prieteni adevarti si daca nu sa intamplta incearca sa te imprietenesti cu alte persoane

stiu cum te symty ca am trecut prin asta toate prietenele mele sau dus cu fata care ma ura pentru ca am avut curajul sa ii zic ca ideea ei nu e buna e pre a complicata si dupa ai inca un scandal vorba despre verisori mei si nu am putut sa tac si cand caut toate prietenele mele au rams cu ea un singur baiat care credeam ca o sa fie primul care pleaca doar el a ramas si ma ajutat sa trec peste asta cu ajutoru lui mi-am facut niste prieteni care sunt mere toti pentru unu si unu pentru toti asa ca cautay un grup in care sa nu ai incredere totala ai increde treptat vezi cine iti este prieten si cine nu eu nu pot sa am increde in tot grupul asta de prieteni si cu toate ca stiu asta nu au plecat miau fost alaturi mereu tu nu uita ca lume mereu o sa fie si rea tu trebuie sa fia aia buna

2 răspunsuri:
| alexoprondrina a răspuns:

Mda.asa am patit si eu.
De ce nu vorbesti cu fetele acelea cu care iesi tu... eu stiu, sa le spui ce simti.
Plus ca ar trebui sa le spui asta si 'celor apropiati de tine' care s-au lasati influentati de o alta fata.
Poti vorbii cu parintii tai. sigur o sa te faca sa te simti ca o regina daca le spui ce problema ai.

| DeUtsza a răspuns:

Pai. prieteniilor p care ink ii ai ar trebui sa le demonstrezi ca esti o prietena adev sa nu se lase sh ei influentati.sh fetei care te uraste sai dai d inteles ca nu te deranjeaza ce face impotriva ta...winking