|

BUNA! Mama iubitului meu a decedat acum 2 săptămâni, iar de vreo 5 zile este rece, nu ma caută. Răspunde cam sec in timp ce îl văd ca este conectat mult timp..parca orice îl supăra îl irita.Ce pot face? Dacă nu-l mai caut o sa para ca nu îmi pasa de el, dar și când îl caut parca îl deranjez.p.s. Pe altcineva nu cred ca are ca altfel ma părăsea.Ce este de făcut?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Este normal sa fie afectat de asta. Deja esti pe planul 2. Numai de tine nu are el chef. Mai lasa-l sa se linisteasca putin.
Auzi, te părăsea!
Ce gandire de 2 lei ai!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru darrio2007):

Nu este o gândire de2 lei, dar este aproape încontinuu pe whatsapp, ceea ce înseamnă ca vorbește cu altcineva, iar cu mine vorbește mai scurt decât de-obicei. poate ii Alina suferința altcineva.de aceea am spus ca dacă avea pe altcineva "ma părăsea "cred.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Anamaria6384):

Acum te aud de Whatsapp. Se schimba treaba. Dar nu stiu ce sa cred in privinta lui.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezezu sa o ierte.
Oamenii reactioneaza diferit, la asemenea intamplari tragice.
Cred ca are nevoie de ceva timp pentru el.
Incearca sa te implici in viata lui mai mult, sa iesiti, mergi cu el la cimitir cand se duce la mama lui intr-o duminica si cumpara niste flori frumoase, sa vada ca iti pasa, chiar daca tie oricum iti pasa, sa vada si el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu ești normală? Cum să zici,, p.s. nu cred că are pe altcineva că altfel mă părăsea,,.
I-a murit mama, ființa care i-a dat naștere, nu câinele. Tu cum ai reacționa dacă mama ta ar muri? Ai avea chef de relații? Ți-ar arde de drăgălășenii? Omul dacă a ținut la mama lui e normal să se comporte în felul ăsta, nu să dea o petrecere și să vorbească toată ziua cu tine.
Ai răbdare și susține-l, va fi dificil, e posibil ca starea lui să dureze chiar și câteva luni până când se va pune pe picioare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu îl neglija, e normal sa ii fie greu, cauta-l, dar nu fii stresanta, cand va vedeti tine-l mult in brate, probabil o sa-i fie de ajutor, aminteste-i cat de mult il iubesti pentru ca asta o sa-l faca sa nu se simtă pierdut, în timp o sa se reaprinda scânteia, nici nu s-a stins parerea mea, dar e normal sa nu mai aibă cheful de viață pe care-l avea inainte

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează