| .sad a întrebat:

Buna
MArti ma voi duce la prietenul meu acasa ieri am vb cu sora lui si a spus ca mi-a luat un cadou m-am gandit sa ii cumpar si eu ceva...
sa ii cumpar sau nu?
si daca ii e sa iau ceva ce?
tnx:X:X:*

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Mai potrivit este sa iei ceva pentru intreaga familie:o cutie de bomboane fine de ciocolata, un buchet de flori si o sticla de sampanie.Nu ai dat suficiente amanunte despre familia prietenului tau ca sa-ti dam sfaturi utile.

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Mai bine nu ii lua nimic. zic euwinking. daca tia luat ceva nu trebuie neaparat sa ii iei si tu.

| .sad explică:

Pai voi fi doar eu si el :d

| illusion a răspuns:

Pai daca sora lui a zis nu tia luat un cadou. atunci ar fi frumos sa ii iei si tuwinking un ceas de exemplu. sau un parfum happy sau daca ii place ii poti darui o bratara smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca nu mergi cu mana goala. Poti sa ii iei o jucarica de plus, un carton cu prajituri pentru toti ai casei, un breloc... ceva ce stii tu ca i-ar placea.

| alexutza_8395 a răspuns:

Cea mai una idee este sa-i cumperi si tu ceva cat de micut ar fi.De exempul o bratara.Stiu ca asta le place baietilor.Nu poti sa te duci cu mana goala stiind ca el ti-a luat ceva.Este lipsa de respect pentru prietenul tau. Daca tu sti ca el ti-a luat ceva ar fi urat din partea ta sa nu0i iei si lui ceva.