| HandsOfTime a întrebat:

Miercuri facem la liceeu o tombola.Trebuie sa iau un cadou care sa se potriveasca si la fete si la baieti. Ce cadou ma sfatuiti sa iau?(Fara sfaturi de genu tigari, alcool, droguri, prezervative, etc).

Răspuns Câştigător
| iubita77 a răspuns:

De multe ori poate fi ceva foarte nasol sa cumperi sau sa dai ceva ce sa se potriveasca la ambele sexe. Eu as spune sa iei o carte care e foarte ieftina si se numeste NOTITELE UNUI ADOLESCENT. Pana si eun o am si e grozava. Mai poti incerca sa iei de exemplu o cana sau ceva de genu. O revista sau o jucarie gen de plus ar mai fi ceva ce merita luat. Primadata verifica-ti buzunarele apoi gandeste-te ce gen de adolescenti sunt prietenii tai si ia ceva pe masura asteptarilor lor.
P.s Poti sa te sfatuiesti in secret cu o prietena la tel cum ar fi " Tu ce ai luat pentru tombola?" sau " Crezi ca cadoul tau le va place? Ce este. Am sa iti spun si eu." INcearca ceva din ce am scris. Funda?

4 răspunsuri:
| վፀiፀፀ a răspuns:

Poti lua un tricou dala cu un emoticon hazliu care e unisex, o caciulitA de mos craciun, o cana personalizata cu un mesaj pe ea (e ieftin la un magazin care personalizeaza lucruri), nu iti recomand carti ca cine stie cuii ii cade si nu toti sunt interesati sa citeasca mai bine o revista, o husa pentru telefon.

Sper ca te-am ajutat!

| վፀiፀፀ a răspuns:

Poti lua un tricou dala cu un emoticon hazliu care e unisex, o carte despre adolescenti(nu-i asa scumpa si se gaseste la orice librarie), o caciulitA de mos craciun, o cana personalizata cu un mesaj pe ea (e ieftin la un magazin care personalizeaza lucruri), nu iti recomand carti ca cine stie cuii ii cade si nu toti sunt interesati sa citeasca mai bine o revista, o husa pentru telefon.

Sper ca te-am ajutat!

| aryana1991 a răspuns:

Cauta ceva care sa mearga pentru ambele sexe gen o bratara, o cana cu un mesaj funny sau de craciun, o caciula din aia de mos craciun.bafta

| denisu2000 a răspuns:

Pai depinde de buget printesa.Nu iti pot da un raspuns daca nu cunosc bugetu-l