Mie nu mi se pare ca s-a luat de familia ta. Hai sa iti spun. Fiecare profesor are parerea lui proprie cu privire la vestimentatie si conduita. Aceste lucruri mie mi se pare niste lucruri minore. De ce nu ai vazut si tu partea in care ti-a zis ca esti o fata buna. Stiu ca vei avea pareri diferite (raspunsuri) si ca toti iti vor lua partea. Mie nu mi s-a parut din ce ai spus tu ca te-ar fi jignit cu ceva. Eu chair as fi fost mandra ca un profesor sa imi observe vestimentatia si accesoriile. In plus ti-a spus ca ar fi bine,, sa ti le dai jos" nu ti-a impus acest lucru. Mie mi s-a parut un sfat. Eu daca as fi fost in locul tau as fi multumit pentru ca mi-a observat tinuta si i-as fi spus ca fiecare este creativ in modul propriu. Te exprimi prin modul in care te imbraci. Altadata nu te mai infuria asa repede. Sfatul meu!
Pai a spus si de tata ca e un fraier ca lucreaza in Olanda pentru noi pentru ca eu nu dau rezultate(am media 10 la tot)am fost in fiecare an la olimpiada la nationala si nu stiu ce o intereseaza si se intreba cum de maicamea cum ma poate suporta cu asa haine. E mama vitrega...
Eu nu i-am facut nimic pana acum insa acum am refuzat sa merg la olimpiada de engleza in favoarea celei de romana si nici imbracata nu eram atat de WOW:aveam un hanorac negru simplu, o pereche de converse negru si niste blugi skinny albastri fara modele, simplii.Nu o pot intelege:iau note mari la test si nu poate sa imi faca nimic?!
Clar ca in acea clasa nesimtirea pluteste in aer! Cum poate o profesoara sa se ia de un copil! Chiar ca ce o roade pe ea grija...eu cred ca e invidioasa ca ai si uh putine posibilitatzi! Uite ce sa faci:In pauza te duci la director si el va vb cu profa ta! Cata nesimtire e in ea!
P. S.:Iti urez SUCCES!
MimiPopescu conteaza si tonul pe care a vorbit profesorul.
Odata ce se rasteste nu mai este in regula.
Nici mie nu mi se pare ca ti-a zis ceva atat de umilitor cum vrei tu sa faci sa para "mai ales in fata colegilor". Sfatul meu e ca la scoala sa te duci imbracata asa cum e normal, cred ca ai putea cateva ore cat stai la scoala sa respecti niste reguli apoi cand iesi te poti imbraca cum iti face placere.Nu stiu dc am eu impresia ca nu numai hainele tale lasa impresia ca esti alintata, probabil si comportamentu tau arata tot asta.Sunt sigura ca tea deranjat ce ti-am zis dar asa sunt eu mai directa si spun ce cred pe fata.Sorry