|

Buna! Pe voi nu va enerveaza copiii aia care se lauda mereu ca au note mari si nu stiu ce...ca ei se cred superiori fiindca au media cea mai mare, sau fiindca au,, pile'' pe la profesori? Pe mine sincer ma calca pe nervi.Si eu am note destul de mari, dar nu ma laud fiindca nu imi place si mi se pare nesimtire. Voi ce parere aveti?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sa ma enervez din lucruri de astea? Nu. Sunt lucruri mai bune de facut decat sa stau sa ma enervez pentru ca cineva se lauda ca are note mari. Nu are rost sa te enervezi, mai bine ii ignori. Crezi ca se merita se pierzi momente din viata, stand nervoasa pe chestii de astea?

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, sunt de nesuportat laudarosii astia. am unul in clasa unul face pe desteptul si raspunde la fiecare ora.la intrebari pe cale stiu si eu. Asta e, daca se cred "genii", ce sa le faci? Sa se laude in continuare, dar nu vor avea prea multi prieteni din cauza asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eh. adevarat.sunt si copii dinastia.De ex: eu am medii mari chesti si nu stiu cechatterbox. colegii atatea spun ca eu nu stiu ce fac, nu stiu ce dreg etc. da mie nnu imi place.multa lume nu stie ce medii am si colegii cu orice prilej cauta sa ma jigneasca chiar daca eu nu zic nimic.si ma simt ft nasol.dar si cei care se lauda cu notele mari sunt ipocriti[scuze expresia] dar ce sa le faci. si eu mai am colegi care atunci cand iau note mari cre dca afla toata scolaoh go on.laughing in fine. succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nici macar nu ii bag in seama.
Dar recunosc ca ma enerveaza la culme crede-ma la mama la scoala (Ea e profa) era un baiat care invata mult si era nepotul unei invatatoare.Doamne! Tot timpul era laudat si eu eram oaia neagra, am ajuns sa-l uras nici macatr nu vorbesc cu baiatul ala, este asa de alintat si de laudaros si se crede atat de tare ca e la Rocovita.
Si crede-ma stiu cum este sa te simti prost fiindca toti ceilalti sunt mia buni.
bye

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Puffika,eu nu am de ce sa ma simt prost, fiindca sunt si eu printre cei mai buni din clasa.Se pare ca nu ai inteles intrebarea.E vroiam sa stiu de ce le place unora, de ce simt ei nevoia sa se laude? Mie nu imi place nici sa ma laud, nici sa fiu laudata... Oricum multumesc mult pentru raspunsuri!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ma cam enerveaza dar ma straduiesc sa nu arata asta. Acei copii fac asta din doua motive:
1. Vor sa fie crezuti mari si tari.
2.Vor sa te calce pe nervi.
Asa ca nu te enerva si trateaza-i cu flit. Si da-le peste nas cu fiecare ocazie. Si sa stii ca asta e parearea cuiva care arte note mari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cei care se lauda ca au note mari. vor decat mai mult respect, sa se stie si ei mai mult in centrul atentiei, sa devina mai populari sau sa se de`a mai smecheri pe langa cei care nu sunt chiar asa de genii!
FUNDA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează