| adelina73 a întrebat:

Buna prieteni.am nevoie de ajutorul vostru si sper ca sfaturile voastre imi vor fi de folos happy. fostul meu prieten ma tot cicaleste si-mi face avansuri pe care nu le prea inteleg. tin sa mentionez ca el a fost cel care a pus punct relatiei(neavind motive concrete)si a vb intr-un ton fff urit cu mine.de fapt relatia noastra nu a fost una fff speciala tinind cont de faptul ca era una secreta(din motive de asemenea necunoscute, ex-prietenul meu nu a vrut sa se afiseze cu mine) iar atitudinea lui nu era tocmai adecvata.in fine, am trecut peste toate astea si intr-un final(dupa cum am mentionat mai sus), ne-am despartit.ciudat e faptul ca dupa citeva zile in care nu mai eram o "pereche", respectivul a inceput sa-mi scrie, sa vb mai mult cu mine si sa-mi reproseze faptul ca nu vb suficient cu el(invatam in acelasi liceu si de cind ne-am despartit nu prea ii atrag atentia si nu prea vb cu el). imi spune sa fiu mai "simpla" si sa cobor cu picioarele pe pamint(desi nu vad vreun motiv p. u aceste reprosuri si comportamentul meu e adecvat situatie create de el)...sincer,nu prea inteleg care e scopul lui, vrea sa ma indispuna mereu sau care e motivul comportamentului lui? mersi

8 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Tu ai fost prietena lui. Cum ti-ai explicat faptul ca el nu dorea sa se afiseze cu tine? L-ai intrebat pe el, de ce face acest lucru? Ce ti-a raspuns? Cum ai putut sa accepti, chiar atat de mult il iubeai? Acest lucru mi se pare ceva ca in Romeo si Julieta, doua familii rivale...Acum,cand nu mai sinteti o pereche, doreste ce? Regreta ca nu mai e cu tine? I-ai ranit orgoliul, sau isi da seama ca te-a pierdut, ca te-a ranit. El are tupeul sa-ti spuna tie, care nu mai esti prietena lui, sa cobori cu pisioarele pe pamant, sa fii mai simpla? El unde are picioarele? ( e aerian, iti spun eu ). Tu nu esti simpla? El uita ca el e cel care a complicat lucrurile...Nu mai incerca sa intelegi comportamentul unui astfel de om, nu se merita.Pentru asfel de baieti nu merita sa-ti faci nici macar o problema, nu te merita, si de fapt cred ca nu merita nici o fata. Cine s-ar incurca cu un astfel de individ?

| Aiwendil a răspuns:

Stii cum e.Iti dai seama cat de mult iubesti pe cine dupa ce il pirzi.Cam asa e si aici.Eu zic sa pui punct relatiei.Adica el e cel cu probleme. Te paraseste, vine la tine si te cicaleste.Cam idiot tipul. Fara suparare! Ignora-l! Da-i alt+ctrl+delete! Bye!

| IuliaAle a răspuns:

Draga mea, probabil a vazut ca nu te'a afectat aceasta despartire foarte mult, si astfel i'ai ranit orgoliul masculin. Totusi, poate doar a realizat ca a comis o greseala si vrea sa o repare. Daca ai nevoie de un sfat, eu una iti recomand sa nu te mai implici intr'o relatie cu acest tip. Relatiile si iubirile secrete sunt interzise, deci devin cele mai profunde. Parerea mea este ca dragostea devine o taina pe care o ascund indragostitii si '' o poarta in umbra, de frica luminii ''. Daca tu nu ai suferit la despartire si spui ca relatia nu a fost una ''stralucitoare'', inseamna ca nu a existat dragostea. De ce sa te arunci din nou intr'o fantana seaca? Si daca as fi in locul tau, nu i'as permite sa imi spuna sa cobor cu picioarele pe mamant, sau alte chestii de genul. Mai invata'l si tu ce este respectul! happy

| adelina73 explică:

Gigiro... spunea ca nu-i place cind stiu toti despre viata lui personala si ca ar fi mai bina sa nu afle cineva din prietenii comuni ca noi doi avem o relatie.nu mi s-a parut deloc normal acest lucru insa nu stiu dc am acceptat aceasta conditie(nu l-am iubit niciodata, pur si simplu tineam la el ceva mai mult decit el si-ar fi putut imagina). nu cred ca-i pasa acum de mine, mai degraba cre ca i-am ranit orgoliu de ''barbat''(care nu e). este insuportabil si am impresia ca vrea sa ma faca pe mine vinovata de faptul ca relatia noastra na mers.si stii ce-i nasol? nu-l pot trimite dracul' odata sa scap de el, parca nu ma lasa inima, mi-e mila sa nu-l ranesc.dar...pe de alta parte, imi place sa-l vad asa, cu intrebarile lui de copil inocent(parca nici nu s-ar fi intimplat nimic): ''dc nu vb cu mine? dc ma eviti? dc te-ai schimbat, parca erai altfel?''. e inca un pusti(desi are 18ani)

| alexflor87 a răspuns:

Mai bine nu il baga in seama. Spune-i ca relatia voastra(daca se poate numi asa) s-a terminat si nu mai are nici un rost sa mai faca astfel de gesturi. Eu zic ca nu se merita sa te consumi pentru un astfel de om.Se vede ca e cam smecheras si nu prea e matur baiatul.Sunt sigura ca meriti ceva mai bun.Ast persoana potrivita si nu te mai incurca cu astfel de persoane. Iar daca tii la el, stai linistita ca iti va trece. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te impaci cu prietenul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te impaci cu prietenul tau, mentionind ca prietenia este mai importanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai idee cum sa continui un poem