|

Bună seara. Mi-e greu s-o spun, dar m-am îndrăgostit de un băiat. Vorbim de ceva timp, cred că un an şi puțin... dar nu ne-am văzut, mă atrage mult, dar n-am idee ce să fac, el spune că îi sunt dragă, dar îl simt oarecum retras față de mine, adică nu ştiu dacă are aceleaşi sentimente pentru mine cum am eu pentru el. Am făcut pauze, n-am mai vorbit ceva timp (el a fost plecat din țară) mi-a scris prin toamnă, am fost foarte entuziasmată, nu mă mai aşteptam să dea vreun semn. Mă gândesc la el de când am vorbit prima oară. Aştept să-mi scrie, nu mi-a mai scris de la sfârşitul lui decembrie. Am aproape 20 ani, dar mă simt ca o copilă îndrăgostită nebuneşte. A fost vorba să ne vedem, dar distanța şi unele discuții dintre noi ne-au împiedicat. El e cu gândul mai mereu când vorbim la sex, iar eu cred că vrea doar distracție cu mine, nu ştiu. Eu nu-l deranjez, aştept să-mi scrie, nu vreau să-l stresez, să-l plictisesc... poate că are pe cineva. Când îi spun pe față ce cred, îmi spune că nu-i aşa şi apoi mă respinge. Voi ce credeți? Mulțumesc.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Inca nu-ti este clar ca vrea DOAR sex de la tine?
Pentru ce ar vrea cineva o relatie sentimentala, cand pocnesc hormonii in el si nu vrea complicatii amoroase?!
Daca avea vreun sentiment pentru tine, era demult la tine, sa va cunoasteti personal sis a fie cu tine. dar daca intr-un an si ceva nu afcaut niciodata aceste efort, este pentru ca nu da doi bani pe tine si nu are nici uns entiment pentru tine. Probabil ca tu esti aiai care insisti si el iti spune verde in fata ca-i interest de sex, ceea ce-i perfect adevarat, doar ca nu mentioneaza ca-i interesat DOAR de sex, ca sa nu te puna pe fuga.
Sincer, nu pot sa cred ca esti atat de nai.va la aproape 20 de ani!
Daca vrei un baiat care sa te iubeasca si sa fiti impreuna, caua-ti unul local, cu care sa te vezi si sa discutati si altceava in afara de sex.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O relație are nevoie de activități comune ca să se poată
consolida. De la distanță este mai greu, dar nu imposibil. Este imposibil însă să vă înțelegeți tot timpul 100% în toate privințele, asta este exclus, așa ceva nu i se întâmplă nimănui. Dar comunicând, și trăind, depășind împreună dificultățile, se poate ajunge la un consens și relația să dureze. Dacă dorești să îi scrii, fă asta, căci această minimă comunicare duce la o apropiere mai mare. Ai 20 de ani, dar anii trec repede când ești tânăr. Acționează acum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Problema este ca esti prea entuziasmata. Dacă nu ai vazut cum e sa fi dezamăgită de oameni, e si normal sa ti pese de ei, sa ai așteptări. Parerea mea e că ar trebui să ti pese mai mult de tine si sa ai cat mai putine așteptări de la oameni. Cat despre tip, realizează că plăcerea aia este in creierul tau si ca nu este singurul băiat care exista pe lumea asta si iti poate ajunge in ganduri. Cum e el sunt multi altii si ideea este să fi mulțumită tu cu tine, nu sa ti ancorezi fericirea in barca altuia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează