| Isabel23dumitru32 a întrebat:

Bună seara, nici nu știu cum să încep ca să vă fac să înțelegi.Bun, eu pe 12 martie seară mi-a dat un băiat mesaj pe un cont perversul nu mai știu cât, ne-am salutat am făcut cunoștință etc... vorbeam în fiecare seară cu el până la 4 dimineața, voiam sa ma vad cu el doar ca eu nu prea pot ca am părinți stricți. Lăsând asta deoparte acum 1 o săptămână și câteva zile mi-a spus ca el săptămâna viitoare trebuie sa plece în Anglia cu niște unchi și veri, lui îi părea foarte rău că pleacă ca nu mai avea cum să țină legătură cu mine că mi-a spus că el nu o să aibă acces la telefon o lună până își cumpără un telefon nou și alta cartelă de Anglia.Îi știu numele doar ca nu l-am găsit pe Facebook/Instagram bine el mi-a spus ca alte conturi nu mai are.El mi-a oferit numărul lui taica-su de la munca (lucrează la politie) nu e 112 e un număr ca oricare altul doar ca el mi-a spus ca dacă sun amenda 30 de milioane ca el mi-a zis ca nu ai voie sa suni dacă nu ești de la munca.Contul de Instagram i-a fost spart.Cum pot da de el?

4 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Renunță la a mai vorbi cu el, trebuia să-ti dea de gândit numele de pe Facebook...

| batranulintelept77 a răspuns:

Dacă a trecut o lună și nu a primit ce voia, perversul s-a retras.

| AlaSwek a răspuns:

Salurare.
Sunt de parere ca, acel cont este o inginerie socială, te face sa crezi ca este ceva, da nu este deloc. Faptul că îți spune să nu îl cauti pe Facebook, să nu îl cauti la telefon, ca nu stiu ce, pare a cineva care nu vrea să se arate mai presus de niște mesaje, sau pe scurt pixeli. Conturile de Instagram în ziua de azi, sunt foarte usor de facut cat si sunt foarte pacalitoare, am reusit si eu odata să văd cum e să faci un cont fake numai să i dau teapa unui prieten de al meu. Nu ți vine să crezi, da am jucat asa de bine rolul de fata, încât primisem foarte multe requesturi la mesaje, si ca sa prindă cat mai mult rugam persoanele să pună pe story pe motivul că celălalt cont a fost sters. În 2 zile, am reusit sa l fraieresc si pe ala, cat si 80% din fllws mei. Ajunsesem se întrebe toți si sa se vorbească la un moment dat cine e.
M am demascat doar la prieten, în schimb nimic, am sters contul din telefon, si am vazut cat de mult se poate prosti lumea în ziua de azi.
Deci, e fals, da i block, sigur deoarece avea intentia de a te duce în străinătate sau să te folosească ca si caraus. Mult succes, si ai grija ce faciwinking