| SairiaBlock a întrebat:

Bună seara TPU! Am să încep prin a vă ura Crăciun fericit alături de cei dragi şi tot ce vă doriţi să vi se îndeplinească :*!
Menţionez de la început: dau funda + voturi!

Aşadar, să încep!
Sunt o fată, de 14 ani. Nu pot zice că sunt urâtă de lume, însă nici foarte populară nu sunt..asta o pot confirma şi pozele mele de pe facebook, unde nu am mai mult de 80-90 like-uri, la 3 poze având peste 100 de like-uri. Da, ştiu, e o prostie chestia asta cu like-urile, însă sunt adolescentă şi toate prostiile pentru mine contează într-un fel sau altul! Vreau să fac ceva, să ies din monotonia în care sunt; poate un alt stil vestimentar, poate o altă frizură..nu ştiu, orice! Aş vrea să par şi mai matură, mi se pare că sunt prea copilăroase uneori(aici mă refer şi la caracter şi la înfăţişare). Pe lângă asta, aş vrea sa cuceresc un băiat.dar nu ştiu cum să fac asta! Ahhh şi da, iîn principal aş vrea sa devin populară! Foarte populară! Daaa ştiu par o ciudată obsedată de popularitate, dar în lumea în care trăim, sau probabil în care trăiesc eu, toate lucrurile acestea sunt perfect normale! Vă rog, orice sfat e bine venit! Şi vă rog, fără jigniri; fiind şi Crăciunul, sper să vă abţineţi dacă vreţi să mă jigniţi! happy
O seară bună! Pupici! :*

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Eu de-abia dacă am 30 de like-uri pe facebook, şi tu zici că 90 de like-uri nu-ţi ajung? Interesant!
Vreau să încep spunând că nu am absolut nimic cu tine, iar orice lucru pe care îl voi zice, să nu îl iei personal.
Deci să înțeleg că vrei popularitate? Tipele de 14 ani vor să fie mari vedete, să pară mature şi frumoase!
Bine, am înțeles asta. În zilele noastre, fără popularitate eşti zero, un nimeni mai exact.
Mă întreb oare, eu chiar nu sunt un nimeni? Nu sunt mare vedetă, nu sunt cine ştie ce persoană, nu am nici un scop în viață, sunt doar o persoană normală, care respectă doar pentru a fi respectat.
Şi ziceai că eşti o adolescentă, iar chestia cu like-urile e importantă? Ha ha, îmi pare rău să te dezamăgesc, şi eu sunt o adolescentă pierdută în lume, dar niciodată like-urile nu au fost importante pentru mine.
Hai să trecem peste asta, pentru că cred că deja ţi-a ajuns! Ia-o ca pe un sfat, şi nu ca o jignire, sau ceva de acest gen.
Dacă vrei să fii populară, schimbă-ţi look-ul şi atitudinea. Schimbă-te de haine (comportament). Fii tare şi luptă pentru ceea ce-ţi pasă!
http://weheartit.com/entry/47160398
http://weheartit.com/entry/47126356
Găsește-ţi propriul stil, care să te reprezinte doar pe tine!
Hainele nu trebuie să fie foarte speciale, trebuie doar să stea bine pe tine şi atât. Vor fi speciale.
Popularitate, se construieşte în timp, cu atitudine. Şi ai nevoie de mult tupeu.
Cam asta e esențialul.

6 răspunsuri:
| Trippy a răspuns:

Aha.Vrei sa pari mai matura? Nu incerca sa fi populara.90 like-uri pe facebook si nu iti ajung?

| SairiaBlock explică (pentru Trippy):

De fapt am evoluat laughing..acum am în jur de 100-100 şi ceva.
În fine! Când am pus întrebarea asta nu ştiu ce era cu mine! laughing

| Trippy a răspuns (pentru SairiaBlock):

Esti sigura ca ceea ce ai facut tu e evolutie?

| SairiaBlock explică (pentru Trippy):

Nu. Hai că nu am chef să stau să îţi dau ţie explicaţii. Gaseşte-ţi altceva mai bun de făcut.

| đɾεαmεɾ a răspuns:

*-* Pai popularitatea nu este chiar asa de importanta (eu nu sunt foarte populara ..insa am fost prietena un baiat foarte popular)...ce vreau eu sa zic e ca daca vrei sa cuceresti un baiat trebuie sa fie tu insuti lasand fitele si popularitatea la oparte, pentru ca el sa te cunoasca pe tine nu persoana care vrei tu sa fii.In ceea ce priveste schimbare de "look" pe care vrei sa o aplici eu iti sugerez un stil de iarna intalnit des :un plover delicat care sa nu iasa prea mult in evidenta,un sarafan de blug (sau brugi cu bretele atasabile), iti poti prinde un coc (dar nu trebuie multa chinuiala la el), machiajul trebuie sa fie elegant(poate sa chiar lipseasca), insa despre incaltari si accesorii tu hotarasti. Sper ca ti-am fost de ajutor, chiar daca unele sfaturi nu sunt bune)

| MyaEmy a răspuns:

Imi pare rau ca trebuie sa spun asta(desi cineva tot trebuie sa te aduca cu picioarele pe pamant) dar daca asa esti tu copilaroasa si la caracter si la fizic nu vei reusi niciodata sa pari sau sa devii cine nu esti.Imi pare rau ca-ti spun asta dar si eu am trecut prin aceasta experienta si crede-ma ca nu a avut un final prea fericit(ca sa fiu mai explicita am incercat sa fiu populara si sa imi schimb personalitatea dar am fost perceputa altfel de cei din jurul meu).Si gandeste-te putin. daca baiatul ala te-ar iubi cu adevarat, i-ar place de tine asa cum esti nu cum vrei sa fii sau cum pari(altfel nu ar fi o dragoste adevarata). Sfatul meu este sa te multumesti cu cine esti si sa fii tu insati.
Sper ca te-am ajutat happy