|

Bună seara! Vă scriu cu o oarecare îndoială şi o confuzie greu de egalat. Trec printr-o perioadă aş putea spune dificilă pentru mine. Acum 2 luni şi puțin, a apărut într-un moment total neaşteptat un băiat. Pot spune ca am simțit o conexiune strânsă la prima vedere, fapt pentru care sunt foarte atrasă de el şi nu găsesc un motiv concret pentru asta, căci aparent nu era genul meu, însă acum simt că e idealul meu. Vorbesc cu el din când în când, ne tachinăm, însă nu am trecut la etapa de a purta şi conversații mult mai profunde. Mă ține stabilită în acest punct, nici nu mă vrea, dar nici nu mă lasă. Adevărul e că mi-a căzut efectiv cu tronc şi nu pot renunța la el nici în ruptul capului, deşi îmi impun asta măcinată de gânduri precum că el posibil să nu simtă acelaşi lucru față de mine, eventual că ar vrea să mă folosească. Ideea e că, în pofida vârstei fragede, am suferit destul de mult la viața mea şi uneori am impresia că totul e întors împotriva mea, drept pentru care am o oarecare reținere în ceea ce priveşte 'riscul' acesta. Pot spune că de doua luni mă zbat între realitate şi iluzie, nu mai am somn, mă gândesc în mod permanent la el şi fără intenția de a fi egoistă, sunt suparată la gândul că e posibil ca între noi să nu fie nimic, acest lucru mi-ar pune capac şi m-ar închide total pentru că simt că nu am noroc şi mă gândesc întruna ce am făcut atât de grav încât să îndur atâtea.

De două luni vărs lacrimi pentru el, sunt totodată şi cu capul în nori, nu mi-l pot scoate din minte orice aş face. Sunt sigură că mă place şi el, probabil nu în aceeaşi măsură, căci eu sunt îndragostită de el.

Nu ştiu ce pot face încât să mă scot din situația asta, îmi sunt suficiente suferințele. Nu vreau să-i spun în mod direct ce simt pentru el, cel puțin nu acum, amândoi suntem genul de persoană ce preferăm misterul şi ce-i drept, cam orgolioşi.

Vă rog, am nevoie de nişte mesaje motivaționale şi rele şi dacă aveți o poveste similară cu a mea, scrieți în comentarii, voi citi cu drag. Se spune că tot răul spre bine şi că după aşteptările lungi şi dureroase mereu va urma fericire.

Aşa o fi sau sunt doar nişte clişee motivaționale?!

Numai bine tuturor şi vă doresc să nu simțiți într-un mod atât de accentuat sentimentul de confuzie, căci e un sentiment greu. Aştept răspunsurile voastre!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Crezi că merită să suferi pentru el?
Nici măcar nu știi dacă simte același lucru.
Ar trebui să te gândești la tine, la ce contează cu adevărat.
Nu cumva tu ești cea care se ține de el?

| a răspuns:

Eu stiu multe povesti ca a ta. In toate fata ajunge sa planga ca proasta in perna dupa ce isi da seama ca a fost obiectul sexual de folosință temporară a unui ratat.
Ce inseamna totusi "varsta frageda"?

| a răspuns:

Buna,

Iti voi scrie destul de direct ce am de zis, s-ar putea sa iti para cam dur dar asta e.

Te plangi ca ai trecut prin multe, ca iti este greu si ca nu mai poti de drama si de suferinta...ok, te inteleg, dar ca sa poti zice ca ai avut atatea greutati si ca altii nu le au, ai fost oare vreodata la vreo clinica de oncologie pediatrica sa vezi acei copii in lacrimi care se chinuie prin zeci de operatii poate, chimioterapie, care mai au putin timp de trait dar totusi sunt optimisti?

Daca nu ai fost, cauta-i pe net pe Youtube, uita-te la cazurile reale din Asociatia Salveaza o Inima, sa iti faci o idee despre suferinta si drama reala.

Zici ca ar vrea poate sa te foloseasca, iar tu esti indragostita foarte tare de el. Mare grija! Pentru ca va putea profita de tine in orice moment, tu fiind atat de atasata de el isi va putea bate joc cu usurinta de tine, din pacate.

Analizeaza bine daca merita sa fii pe viitor intr-o eventuala relatie cu el sau nu, dar analizeaza obiectiv si pe termen lung.

Daca vrei sa il uiti, cel mai simplu e sa rupi legatura cu el, ii explici ca ai niste probleme si ca veti discuta mai rar si asa te detasezi treptat.

Nu poti face deodata toate, dar important e sa stii ce vrei de la viata, de la acest baiat si mai ales de la tine, ce asteptari si planuri de viitor ai?

Decat sa tot versi lacrimi si sa faci o adevarata telenovela, daca crezi ca e ok pentru tine baiatul si ca nu va profita sau isi va bate joc, ii poti zice direct ce simti pentru el si ca ti-ai dori o relatie.

Atunci vei sti clar ce ganduri are el, si daca mai merita sa iti pierzi vremea sau nu.

Lasa orgoliul deoparte, nu te ajuta cu nimic, te tine pe loc si iti incurca viata din cate vad, fiind atat de sentimentala.

Misterul, faptul ca ti-ar pune ``capac``, sunt probabil niste iluzii pe care iti place sa le gandesti si sa te consideri o victima, fara suparare happy

Ia si te maturizeaza treptat, viata asta este deseori foarte grea, daca nu esti pregatita sa infrunti diverse situatii atunci iti va fi greu cu adevarat sa reusesti in viata.

Stii reclama de la Nike? Just do it?

Asa procedeaza si tu, fa pur si simplu pasul urmator dupa ce pui bine in balanta tot ce ti-am scris mai sus.

Vrei relatie cu el? Lasa-i mesaj, suna-l, iesiti la un suc si discutati ca oamenii.

Nu vrei relatie cu el ca si-ar putea bate joc sau nu are sentimente fata de tine, atunci mergi mai departe, rupi legatura cu el si il vei uita usor-usor.

Daca consideri ca nu poti singura, du-te fara rusine la cateva sedinte de terapie psihologica ca sa te indrume cineva exact si obiectiv cum sa faci față acestor probleme.

Toate cele bune!