| Ioan374738964 a întrebat:

Buna, sunt băiat și am 15 ani este normal sa îmi placa cum arată băieții și după sa am emoții gen nu-s gay sau bi, gen îmi place cum arată

Răspuns Câştigător
| aimullah123 a răspuns:

Da, este foarte normal. Nu inseamna neaparat ca esti bi sau gay daca ti se intampla asta.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este normal să îți placă mai mult fetele ca băieții.

| DoarBogdan a răspuns:

Cum arata mai mult decat... fetele sau?
Ca in rest, iti place cum arata poate si un copac, si nu inseamna ca esti copa... (nu stiu exactu cuvantul). Deci daca nu sunt intentii sexuale, este ok presupun.

| RKBlue a răspuns:

Esti gay daca esti atras sexual de baieti.
Nu esti atras?
Ok then, you're not gay.
Daca nu ai prieteni baieti sau in general prietenii tai sunt fete, e normal ca se poate sa ai o anumita reticienta in a interactiona cu ei.Sa admiri pe cineva,indiferent de sex,nu are de-a face cu orientarea sexuala. Poti sate uiti la un baiat si sa-ti placa cum arata,din cauza ca doar cauti frumosul,poate nitica gelozie ascunsa, poate ii compari cu tine in subconstient, poate esti bi, dar nu esti atras decat de putini baieti(sau poate esti atras sexual de fete si romantic de baieti-da, se poate).
Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji sau sa te framanti cu asta prea mult.Pana la urma iti dai seama singur de tot.Ai nevoie doar de niste/mai multa experienta.

| Dana2103 a răspuns:

Da,este normal. Toti ne uitam la cei de acelasi sex si ne comparam cu ei, ii admiram, ii invidiem etc

| Andr9385929444 a răspuns:

Și dacă ai fi gay sau bi tot normal și fi, stai liniștit. Acum doar tu îți poți da seama in ce fel îți plac băieții. Dacă îți place sa te uiți la ei pe strada adică cum se îmbracă, ce accesorii au, nu înseamnă ca ești gay. Toți ne uitam. Eu de ex am o atracție doar pentru bărbați, însă ma holbez la fete in metrou și îmi place sa ma uit și cum se machiază și dac anunț drăguțe. Dar nu ma atrag fetelelaughing înțelegi?
Deci e normal sa ți placa cum arată. Una e sa ți placa cum arată, alta e sa simți o atracție