|

Buna. Sunt fata si am aproape 14 ani. Cum pot sa nu mai fiu atat de timida in prezenta baiatului pe care il plac? Cand aud de el, cand aflu ca va veni intr-un loc in care sunt si eu sau cand il vad, am fluturi in stomac, ma simt foarte ciudat, mi-e rusine si sa vorbesc ceva ca sa nu ma fac de ras, desi stiu ca nu ar rade de mine si ca ar trebui sa fiu mai relaxata, nu ma pot controla. Nu am curaj nici sa ii scriu un simplu "Buna" si cand ii scriu stau tot cu emotii sa nu fiu enervanta, nu am curaj sa il chem afara sau in oras, daca ies cu un grup de prieteni si aud ca poate vine si el o iau razna, desi stiu ca nu e ok si ca am doar 14 ani si ar trebui sa o iau mai usor laughing ce sa fac in privinta asta? Vreau sa fiu si eu mai relaxata si mai calma.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te comporti cu el sau prin apropierea lui asa cum te comporti si cand nu e el acolo si esti doar tu cu prietenele tale pentru ca e mai greu din punctul meu de vedere sa schimbi cine esti decat sa fii tu insuti. La un moment dat tot va vedea cum esti tu de fapt asa ca nu ai nimic de pierdut, ba din contra, nu mai stai cu stres si emotii inutile. Asa obisnuiam sa fiu si eu pana am observat ca e o pierdere de timp si energie si nu ajungi nicaieri. Oricum daca ti e frica sa il abordezi sau sa il intrebi ceva nu ai sa afli niciodata ce gandeste pentru ca iti imaginezi niste posibile scenarii negative in mintea ta care e posibil sa nu se intample niciodata de fapt asa ca ce mare lucru sa il saluti si sa il intrebi ce face?

1 răspuns:
| a răspuns:

Mai relaxata si mai calma zici, hmm. Cand o sa treaca anii si o sa ajungi la facultate o sa uiti de el oricum. Atunci o sa fie alt baiat in postura lui. Asa ca ce rost are sa iti faci griji de acum daca tot nu o sa conteze? big grin