| mariaa2112 a întrebat:

Buna! Sunt împreună cu prietenul meu de 4 luni. Și de la început a avut tendința să mă "schimbe" pentru fericirea mea la fizic(nu cred cel puțin că sunt grasă... Am 62 de kg la 1.58)
Și mă face sa ma simt prost, nici nu pot număra fiecare dată când nu am mâncat toata ziua crezând ca sunt vai de capul meu sau fiecare dată când am plâns. Poate e vina mea si are dreptate și sunt doar eu sensibila.
Dar nu știu ce să fac...
Il iubesc foarte mult și știu ca și el pe mine...dar mă doare... ajutor?

Răspuns Câştigător
| Alesia1234 a răspuns:

Daca te-ar iubi atat de mult cum zici tu, nu ar incerca sa te schimbe...Te face sa te simti inferioara in felul asta.Singurul care nu se simte bine cu fizicul tau e el, nu ar trebui sa-i fie rusine cu tine...
Cand te-a luat a fost legat la ochi? Daca tu te iubesti pe tine si ai demnitate, lasa-l in pace.Pur si simplu atat poate.
P.S: chiar nu cred ca esti grasa, doar el crede asta.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Am pățit și eu odată și aveam 50 și ceva la 1, 63 deci laughing pur și simplu unii sunt superficiali. mai bine te-ai despărți de el adică gândește-te că omu ăsta o să stea toată viața (dacă rezistați atât) să-ți urmărească fiecare kg în plus. pe de altă parte e bine că zice ce-l nemulțumește la tine decât să zică da e ok și să-i dispară atracția pentru tine și să te părăasească sau înșele și tu să nu înțelegi de ce. dar la modu la care preiei critica, aș zice că n-ai ce să cauți lângă el

| Jassmina a răspuns:

Intr-adevar, prietenul tau are dreptate, esti supraponderala. La 1.58m ar trebui sa ai 48kg.
Nu ar fi rau sa incerci sa pierzi cateva kg, atat pentru tine cat si pentru el, dar nu prin infometare, prin eliminarea carbohidratilor, sucurilor, dulciurilor si prin sport.
Daca nu mananci toata ziua nu face nici o diferenta, fiindca corpul intra in repaos si atunci cand ii dai sa manance, retien mai mult, ca sa depoziteze pentru urmatoarea perioada cand nu-i mai dai de mancare.
Daca esti sensibila, pune mana serios si da jos, fiindca nu-i normal sa plangi de frustrare, dar sa nu faci nimic pentru sanatatea si fericirea ta.

| batranulintelept77 a răspuns:

A zis el că vrea să slăbești și te-a forțat? Sau e totul în mintea ta?

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Important e sa te simti tu bine in pielea ta, lasă-l tu pe el
Acolo nu e dragoste, dacă era te accepta așa cum ești