| sweet_1462 a întrebat:

Buna
Sunt o fata si am 13 ani si sunt foarte timida.Eu ma inteleg foarte bine cu 2 fete si un coleg de-al meu cu care mai iesim pe afara.Ieri am iesit toti si cu inca cativa baieti.prietenele mele s-au jucat pitulusu iar eu am stat singura pe banca si ma uitam la ei.
Spuneti-mi ce sa fac!

Si mai vreau sa va spun ceva
Tot ieri unul din baieti se uita tot timpul la mine, se ascundea dupa mine si ma baga foarte mult in seama ceea ce nu facea inainte(am mai fost odata cu ei la sanius). nu stiu ce sa fac
va rog ajutati-ma. spuneti-mi ce sa fac

Răspuns Câştigător
| cristian_5654 a răspuns:

Draguta sa stii ca timitatea face parte din noi toti in anumite momente indiferent de varsta. Tu trebuie sa intelegi ca esti mica si trebuie sa-ti vezi doar de ale tale fara nici o jena.cum ar fi:sa te joci cu cpii pe care crezi u ca te apreciaza sa nu te gandesti la altceva decat la joaca voastra si la bucuria pe care ti-o da atmosfera aia cand esti intre prietenii tai, trebuie sa te impaci cu ideea ca cineva daca se uita la tine nu e de rau.Si mare grija ca daca nu te implici in grupul tau or sa te dea la o parte ai grija Mogaldeata.Pe curandwave

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat