Buna:*
bine ai venit pe TPU
funda inseamna un raspuns castigator!
uh pui o intrebare si mai multe persoane iti raspund:p
uh citesti toate raspunsurile si care consideri ca te-a ajutat cel mai mult ii acorzi o funda:p
funda o gasesti in partea dreapta a raspunsului:p
ea e incolora, dar dupa ce o acorzi se va face portocalie
cand o acorzi dai click pe ea si te va mai intreba o data daca esti de acord sa desemnezi funda acelei persoane, iar uh dai DA:p
poti incerca la mine:*:*:*:*
bafta si spar ca ti-am fost de folos
Heii! Atunci cand pui o intrebare si ti se da raspunsul corect sau raspunsul care iti place tie mai mult poti sa dai funda, adica ca si cum acela este raspunsul castigator.In dreapta raspunsurilor date iti apare o fundita care nu este colorata... daca vrei ca unul dintre acele raspunsuri sa fie castigator adica acela este pe placul tau, fiind cel mai bun raspuns poti sa dai clik pe acea fundita, ea devenind astfel portocalie! Acelei persoane careia i-ai dat fundita ii va aparea pe profilul sau si cu cat va acumula mai multe fundite cu atat va ajunge mai"sus" pe Tpu.Si tu la randul tau daca dai raspunsuri corecte la intrebarile unor utilizatori poti primii fundite. Daca ai foarte multe raspunsuri castigatoare,adica fundite poti deveni expert pe TPU,dar este foarte greu sa acumulezi atatea avand in vedere ca esti abia la inceput.
Bft:* Daca te-a ajutat raspunsul meu, imi poti da chiar si mie fundita!:* Bineinteles, daca vrei tu>
Funda desemneaza raspunsul castigator.probabil ca unii scriu mereu ca dau funda ca sa atraga raspunsuri. sper ca te-am ajutat.
Bine ai venit pe TPU!
Funda = o recompensa: Atunci cand pui o intrebare, dai raspunsului care te-a ajutat cel mai mult o funda
Voturi: La fiecare raspuns, poti da voturile pe care crezi ca le merita : folositor/nefolositor/inteligent/amuzant/stupid. Dupa ce ai selectat un vot (sau mai multe), apesi pe sageata care iti apare in dreptul voturilor. Atentie: nu poti da voturi opuse, spre ex.: folositor si nefolositor, folositor si stupid etc.
Bafta!
Pai, cu funda, noteti tu de exemplu... cel mai bun raaspuns pe cate il consideri, sau cel mai de folos!