| Mexx99 a întrebat:

Sunt singura persoana care pur si simplu,ii e sila de viata, de atatea accidente in care mor oameni nevinovati ( ex. accidentul cu avion din Ucraina ), atatea accidente de masina, etc.Lumea e rea, vecinii si aproape toate tarile din lume ne critica si ne cred hoti.Suntem discriminati,nu avem nici un fel de viitor in Romania,uitam sa traim,uitam de lucrurile importante in viata, si suntem orbiti de bani. Sincer, ma intreb cateodata daca poate sau daca va fi mai rau de atat vreodata. Niste pareri? Ce e de facut? sad

Răspuns Câştigător
| Criinna123a a răspuns:

Ohh.Întradevăr, în România nu sunt foarte multe posibilități,pentru că statul se preocupă mai mult de binele său. Sistemul de învățământ este o ciorbă, total aiurea,și de aceea, aproape tuturor elevilor, li s-a acrit de școală,și de aceea, viitorul este aproape văzut. România, o țară frumoasă de fapt, cu oameni buni și plăcuți, fete frumoase, talente, locuri frumoase, este aruncată la gunoi, din vina proștilor, și a țiganilor[o parte], care ne fac de râs țărișoara, în Spania, Italia, Franța, Anglia, și chiar America, de ce nu? Normal, toți vor bani, pentru că în ziua de azi, totul există datorită banilor. Până și o relație se bazează pe asta. Ce trist! Am uitat de metodele prin care putem strânge noi[România], banii. Turismul, care nu e mai deloc promovat. Avem atâtea locuri frumoase, tradiții, obiceiuri. Avem și muncitori, care se plâng, că muncesc, și nu primesc destui bani. Ok, în proporție de 60%, ei vor milioane, pe un program de 8 ore? Și scuză-mă, cu 8 clase, nu poți face averea de pe pământ, doar în cazul în care sari peste lege, dacă mă înțelegi. Aproape toți vor faimă, bani, vile, vacanțe, femei frumoase cărora doar să le-o tragă. Ceilalți, care se gândesc la bogăția sufletească sunt luați de proști. Trăiește clipa, pentru că NICIODATĂ, NICIODATĂ, nu se mai întoarce. Tot ce faci în viață, e special.Ai fost trimis pe Pământ cu un scop. Care e scopul tău? Gândește-te! Noi, o mână de români 'mai altfel', nu avem ce face. Aici s-a ajuns, din vina unor jeguri de oameni. Pups.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Arunca un ochi in India, in tarile Africane... sunt oameni care mor de foame la propiu, care nu au apa, care dorm in rahatul lor la propriu..., oameni care au ca singur viitor cautatul in gunoaie, orase intregi care traiesc doar din si in gunoi. Nu te mai plange de Romania si de faptul ca aici nu ai niciun viitor.

| neutrino a răspuns:

Fiecare ocupam locul pe care-l meritam, din toate punctele de vedere.

| Voidwithin a răspuns:

Cine stie ar trebui sa fie lucruri si mai rele.
Daca e sa o luam asa cu moartea toti vom muri la un moment dat adica ce mai conteaza daca mor acum sau la 80 de ani adica tot mori, Logic vorbind.
Dar sufleteste vorbind e o mare diferenta.
Romanii e un mic iad, toti te urasc si toti sunt gelosi si te mint dar asa sunt multe alte tari.
Asta este omenirea.

| adeluna a răspuns:

Sursa de motivatie
http://www.ted.com/
p.s. majoritatea videourilor au si subtitrare in romana

| KATARAandAANG a răspuns:

Tuturor ne e silă! Mai bine bucură-te de viață cît mai poți și profită la maxim de tot ce îți este dat.Ai putea totuși să participi des la acțiuni de caritate, ecologice, etc. pentu a face lumea cît mai bună.