| I1z2a3b4e5l6a a întrebat:

Bună! Sunt tot eu, în întrebarea anterioară v-am spus am o relație cu un băiat și că nu-l mai iubesc ca înainte. Azi ne-am certat foarte rău, așa că i-am spus sa luăm o pauză.
Înainte să fie cu mine el avea deja o relație de 2 aproape 3 ani cu o fata ( de vârsta lui, stăteau împreună) nu a vrut să renunțe la ea deoarece mi-a spus că i-a dat și un inel pentru a fii sigur că o să fie a lui pentru totdeauna, așa că a fost și cu mine și cu ea în același timp ( știu că nu trebuia să accept asta, dar îl iubeam prea mult ca să renunț la el ). Timp de 7 luni s-a întâmplat asta, am suferit foarte mult in perioada asta deoarece puneau mereu poze cu ei împreună, erau fericiți, eu eram pentru el a doua opțiune.
Mereu se supăra (uneori chiar și ac) fără să-i fac nimic, și chiar dacă nu era vina mea tot eu ii dădeam mesaj și îmi ceream iertare.
Avea și încă are foarte multe prietene fete, iese cu ele, face poze cu ele in ipostaze foarte apropiate, chiar daca i-am spus că mă deranjează.
În ultimul timp a început să fie foarte gelos ( nu am niciun prieten băiat, am o singura prietenă și nici pe rețelele de socializare nu vorbesc cu nimeni)
Mereu mă pune să-i arăt cu cine vorbesc, chiar dacă nu vorbesc cu nimeni, iar la școală la fel nu am voie sa vb cu niciun băiat, ba chiar a pus câteva persoane să mă urmărească, vrea să știe mereu ce fac.
Se enervează foarte repede și din orice (iar din această cauză ne certăm mereu ), uneori mă jignește, mă face să plâng.
Poate că și eu am greșit față de el, fiecare om greșește, nimeni nu e perfect, dar am trecut peste toate astea și nu i-am reproșat niciodată nimic.
Dar ceea ce nu înțeleg e de ce m-am îndepărtat de el, că l-am iertat de prea multe ori?
Vă rog să nu răspundeți la mișto sau sa mă criticați pentru că am doar 14 ani ( el are 17). Am nevoie de un sfat, mulțumesc!

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Doar tu stii de ce te-ai indepartat de el.
Dar daca ar fi sa presupunem, si nu mai conteaza motivul, ar fi pentru ceea ce face acum. Adica el doreste sa te controleze asa de mult, dar el face ce vrea? Pai imi pare absurd. Iar faza cu inelul si alte lucruri este doar o copilarie, nu asa te "asiguri" ca cineva ramane cu tine mereu, ci prin comportament, comunicare si iubire.

Deci asta este, te desparti de el, si totul o sa fie bine. O sa gasesti pe cineva care o sa te faca sa te simti libera si o sa stai langa acea persoana pentru ca asa vrei tu, o persoana care sa aiba incredere in tine. Acum s-a intamplat sa dai de baiatul respectiv, este un moment, nu trebuie sa stai intr-o relatie care nu iti place.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

și-a bătut joc de tine în ultimu hal și tu stai și plângi după el... ce credeai? c-o lasă pe fata aia și vine la tine? Poate făcea asta, că se plictisea de ea, și „era fericit cu tine" până mai găsea una pe lângă tine. Unele parcă vă căutați singure suferința, sincer

| christall a răspuns:

Fugi cat mai poti. Nu mai accepta infidelitatea lui si violenta verbala. Se va ajunge in timp si la cea fizica. Stiu, esti mica, dar trebuie sa iei o decizie in cunostinta de cauza, ce ai scris mai sus nu duce la nimic bun. Fii tare, mergi mai departe. Baieti sunt pe toate drumurile.

| BlackBriliant a răspuns:

''și nici pe rețelele de socializare nu vorbesc cu nimeni''
Tu nu vezi ca fuge de tine pentru ca esti AUTISTA?! Nu ti-a mai zis si altcineva ca esti ciudata?

| spraytag a răspuns:

Vei ramane mereu a 2a optiune pentru ca esti grasa. Graso!