| AlexAL275 a întrebat:

Am 16 ani și tot ce fac este să vreau să ies în evidență, să-i impresionez pe alții pentru a-mi câștiga valoarea. Fac orice, îmi cumpăr lucruri scumpe: telefoane, haine, ceasuri, adidași și tot așa. Vreau să se știe că exist, ca sunt și eu pe acest pământ. Uneori stau si mă gândesc că singura persoana pe care ar trebui să o impresionez sunt eu însumi și că ar trebui să mă impresionez cu realizările mele, cu obstacolele pe care le-am trecut, cu inima mea și cel mai important cu gândirea și mentalitatea pe care le am. Ce părere aveți?

4 răspunsuri:
| MPersephone a răspuns:

Si totusi nimeni n-ar idee cine esti tu. Scrii de pe un profil anonim, esti fara importanta, cu o viata obisnuita si un IQ nu mai mult de mediu. Nu ai o gandire dezvoltata, mergi spre regres. Si asa vei ramane daca nu doresti sa schimbi ceva.

| AlexAL275 explică (pentru MPersephone):

Problema este faptul că îmi dau seama, doar că nu am cum să-mi implementez aceste lucruri care poate m-ar putea ajuta. Sunt slab, dar în același timp și puternic. Totul depinde de mine și de ce fac mai departe. Până la urmă lucrurile materiale și banii nu mă ajută cu nimic, dar în lumea de astăzi asta contează, să fii îmbrăcat bine, să ai bani și să fii bătut în cap. Mereu am tăcut din gură pentru a nu crea probleme și mi-am facut cel mai mare rău. Mă aflu într-o continuă transformare, parcă se luptă în mine doi oameni diferiți: unul vrea să iasă mereu în evidență, iar celălalt vrea să fie natural, să nu-i pese de criticile altora și să meargă tot înainte. Conștiința este singura care mă salvează, ea mă împinge înainte chiar dacă câteodată dă cu mine foarte rău de pământ. Pe durere se clădește viitorul.

| MPersephone a răspuns (pentru AlexAL275):

Nu vad nimic special in tine. Treci prin criza prin care trebuie toata lumea. Nu trebuie sa te justifici cu nimic.

| AlexandruInu a răspuns:

Din prima impresie, cocalari. Daca vrei sa te faci remarcat, fa-o prin fapte, prin ambitii si realizari, nu haina il face pe om. Cei din jurul tau te vad... Un baiat de bani gata si in ziua de azi lumea este plina si se feresc de ei. Adevarat, daca ai o haina, un ceas si asa mai departe, este un plus, dar ce ai in cap este cel mai important. Asa sunt si eu, am haine, ceasuri etc, ultima achizitie... Un ceas de 1.200€, dar banii aia au fost facuti cu mintea, cu realizari.