| ExtraSakadat a întrebat:

Am aflat ca am o boala la ochi numita Miopie.Am voie pe PC si TV 2 ore. Ce pot sa fac sa nu ma plictisesc? Sa treaca timpul. Fundahappy

Răspuns Câştigător
| Denisa85 a răspuns:

Buna!
Miopie? Miopia este boala de a nu vedea de la departare, daca nu ma insel. Ca sa nu te plictisesti ar fi sa iesi un pic la aer liber, la un suc cu prietenii, o plimbare in parc, viziteaza-te cu prietena cea mai buna, joaca-te carti, dar ai nevoie si de odihna.
Cel mai bine ar fi sa renunti de tot la tv si pc, asa vei scapa mai usor de boala sau. stai macar 1 ora. 1 ora jumatate.
Sanatate si sarbatori fericite!

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Practică un sport de performanță!
Pa, pa.

| Ciprian a răspuns:

Sa iti gasesti alte activitati.
De exemplu poti iesi afara sau poti asculta muzica.

| JustMeBăi a răspuns:

Idem @Ascendent.

| Delia_7923 a răspuns:

Buna!
Poi citeste povestibig grin, completeaza rebusuri, iesi afara cu prieteni...gasesteti tot feluri de ocupatii numai ca sa nu stai la pc pentru ca ti se poate agrava...

Sper ca ti-am fost de ajutor!big grin

Fundita?big hug

big grin

| Ascendent a răspuns:

O mulțime de oameni au "o boală la ochi numită miopie" și nu am auzit până acum de vreo restricție la ceva, doar pentru că ai miopie. Presupun că dacă ți se va zice să citești, nu e cam același lucru ca și când ai sta la calculator? Tot îți obosesc ochii. Ce urmează să faci acum? E sfârșitul lumii dacă ai miopie și trebuie să stai cu ochii în tavan toată viața, nu cumva să îți obosească ochii?

| Flory_9244 a răspuns:

Si maicamea are miopie, poarta ochelari dar asta nu inseamna ca nu face lucruri pe care ceilalti oameni le fac, depinde daca este mai grav thinking

| AndreaTeodorovaRumenova a răspuns:

Si eu am avut problema aceea! Iesi cu prieteni, vb cu ei zilnik, eu cand am avut problema deloc n-am stat pe Pc