| OnlyTheScript a întrebat:

Am cont pe karaokepary, com dar nu am microfon, iar cand vreau sa cant o melodie imi apare acolo un chenar in care scrie sa aleg intre allow si done parca, iar eu aleg allow pentru ca am inteles ca asa te inregistreaza fara sa ai microfon sau camera...va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu asta. nu prea stiu cum e cu site-ul ala.dau fundita pentru cea mai buna explicatie si cea mai detaliata. papa happy

Răspuns Câştigător
| Mariuca006 a răspuns:

In primul rand, in acel chenar te intreaba daca permiti sau nu ca microfonul sa-ti inregistreze sunetele, pentru ca daca ai microfon si canti pe tonalitatea potrivita iti va acorda puncte. Punctele sunt preluate de microfon si procesate imediat de calculator astfel incat iti va arata imediat cat de bine canti sau nu... Daca nu ai microfon si vrei sa folosesti site-ul doar pentru a profita de instrumentale poti da varianta,, deny" (ce inseamna,, nu permite"), iar daca vrei sa te distrezi pe bune, si sa faci intreceri cu altii pe puncte si sa bati scoruri, ai nevoie de microfon si va trebui sa apesi allow (pentru,, a permite"). Si nu-ti fa griji, merge si cu camera incorporata, eu asa il folosesc, pentru ca nici eu nu am microfon separat si cant la camera web laughing (precum un microfon).Si nu-ti fa griji ca nu-ti va inregistra piesa cantata si nimeni (alti utilizatori) nu te pot auzi.Totusi daca vrei iti poti inregista cantecul si il poti publica pe site pentru a primi voturi. Oricum e super site-ul daca vrei sa te distrezi si iti place sa canti! Mult succes si poate vom canta odata impreuna pentru ca, dupa cum am spus, te poti intrece si cu alti utilizatori din alte tari, orase... sau pur si simplu trimiti un link celui cu care vrei sa te intreciwinking. Pa!

4 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Allow

| AOLEVRIC a răspuns:

Salut! Si eu am cont pe karaokeparty, prima data nici eu nu stiam fiindca nu aveam camera web "conectata"laughing. Nu merge sa te inregistrezi daca nu ai microfon sau camera web cu microfon incorporat. Bafta!

| OnlyTheScript explică (pentru AOLEVRIC):

Of ce naspa..nu am nici una nici alta..ehh..c'est la vie laughing

| AOLEVRIC a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Mda. inregistreaza-te cu telefonul laughing