| Bianca123456789016738 a întrebat:

Buna TPU. Am cunoscut o fata pe internet din acelasi oras cu mine si cam din acelasi loc. Ne intelegem foarte bine si cred ca e o persoana reala. Gen a facut live, am vorbit cu ea pe video in fine intelegeti voi. Am vrea sa ne vedem pentru ca ne intelegem si ne-am imprietenit bine. Acum prima intrebare e : sa ma intalnesc cu ea? Nu imi spuneti sa mai iau pe cineva pentru ca nu am prieteni si ea ar fi o oportunitate daca nu ma fura sau altele. A doua parte este ca ea mi-a facut cunostinta cu alta persoana cu care acum sunt impreuna. Acea persoana arata super bine si eu arat ca un rahat. I-am trimis o poza si a zis ca ma accepta si asa. Nu prea am incredere. Cred ca e cineva fals in spatele contului pentru ca o frumusete ca aia nu ar fi stat cu mine. Cum pot verifica daca pozele sunt de pe google? Si pers aia e tot de acolo. Ar trebui sa ma vad cu ea? Sau daca ma vad sa imi iau un hanorac cu gluga, sa astept si daca vad ca nu e ea sa plec? Mamei nu ii pot spune pentru ca nici Instagram nu ma lasa sa am chiar daca am 15 ani. In fata aia am incredere cat de cat ca ea e dar in acea persoana nu prea. Cum sa verific? Si daca imi propune sa ies, sa ies? Va rog sa imi raspundeti la toata intrebarea. Multumesc

8 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Ok. Să zicem că e reală și va dori o relație cu tine, dar tu din start ai pornit cu stângul, crezând despre tine că ești un rahat. Și cu gândirea asta, cu siguranta relația nu ar merge pentru că tu te-ai simți complexat pe lângă ea, vei deveni gelos odată ce nu ai încredere în tine, vei avea tot timpul filme în cap că place pe alții că ce să vadă la tine, un rahat!? Deci sfârșitul relației este sigur iar tu o să cauți vină și motive. Eu zic să lucrezi la tine înainte de a începe o relație pentru că, cu gândirea asta nu ajunge departe nici o relație. Învață să te accepti, să te iubești, sa ai încredere în tine, apoi viata ta va decurge frumos. Fiecare este responsabilitatea pentru cine e, cum e și cum își face viața.

| Glacyer a răspuns:

Pai dacă zici ca ai văzut-o pe camera. E reala nu? Pai dacă are pe cineva ce rost are? Poți merge sa te întâlnești cu ea doar asa ca amicii și poate îți iasă ceva mai mult de cât o întâlnire. Însă relație nu merge dacă are pe cineva.

| Bianca123456789016738 explică (pentru Glacyer):

Orima persoana e doar o prietena cu partea a doua eu sunt impreuna

| Eireann a răspuns (pentru Bianca123456789016738):

Cum esti impreuna daca nu ai vazut-o niciodata?

| Bianca123456789016738 explică (pentru Eireann):

Nu stiu laughing). Dar vreau sa o vadhappy. Dar mna happy

| TheCrusader a răspuns:

"A doua parte este ca ea mi-a facut cunostinta cu alta persoana cu care acum sunt impreuna.". Si asta cum vine? Tu vei sa te intalnesti cu o fata care are deja pe cineva?
Cauta pe internet image reverse seach si incarca o imagine. De asemenea verifica cand a fost facut contul de Instagram.
Ai putea de asemenea sa o intrebi ceva pe fata, orice ca sa iti dai seama daca e chiar adevarata sau nu.(daca sunteti din acelasi loc, intreab-o ceva care ar trebui sa stie, si care e mai greu de cautat pe internet). De asemenea daca vrei sa te intalnesti sa vorbiti, NICIODATA sa nu va duceti intr-un loc inchis sau izolat. NICIODATA. evita parcarile, drumurile la sosea, si fi sigur ca mereu sunt si alte persoane langa tine. Daca alegi sa mergi sub acoperire, evita sa stai mereu intr-un loc.

Gandeste-te bine si ai grija.

| R4ulTripon a răspuns:

Pai e destul de simplu. Ii chemi la un mcdonalds sau ceva de genu unde poti sa ii astepti in siguranta, iar daca e pe bune treaba aveti si voi un loc foarte bun unde sa discutati si sa va cunoasteti mai bine. Sper ca te-am inspirat! Baftaa happy