| love10andra a întrebat:


Am nevoie de ajutor cu FB-ul.

Azi...am intrat pe FB...era totul OK pana cand mi-a aparut acolo o casuta cu AUDENTIFICA-TE.Am dat click pe ea.Era trecut id-ul,eu trebuia sa-mi trec doar parola.Mi-am trecut parola si imi zice ca e parola incorecta.
Am dat la AM UITAT PAROLA...mi-a aparut o casuta unde trebuia sa bag un cod trimis de ei pe mail.
Ok...mi-au trimis codul, l-am bagat si zice ca e codul incorect!
Am mai dat o data...mi-a mai trimis un alt cod, doar ca era al celasi cu cel de dinainte si acum imi spunde ca acest code este invalid...de 10 ori am incercat si imi da acelasi cod care mi-l l-a dat prima data.
Ce sa fac?

NU VREAU SA AUD CEVA DE GENU:
-nu mai sta atat pe FB
-fa-ti alt cont
-etc

MULTUMESC!
Funda + Vot celui care raspunde corect!

Răspuns Câştigător
| dragalasa a răspuns:

Pai reincerca sati schimbi parola si dupa ce ai primit pe email sa incerci de la inceput sa-ti pui email si parola sau daca nu merge si daca ai alt mes apoi schimbati emailul si incearca sati schimbi parola :* sper sa mearga

4 răspunsuri:
| love10andra explică:

L-am bagat si imi zice ca am bagat prea multe coduri si sa incerc mai tarziu...voi incerca mai tarziu...

| PandaUnicorn a răspuns:

Ce se poate cel mai des intampla este ca cineva sa iti fi sparta parola si atunci orice cod sau parolo bagi nu va mai merge. Mi s-a intamplat si mie eu am incercat sa imi schimb id si parola si a mers.
Sau in cel mai rau cazsa iti faci alt cont de facebook si sa iti inveti prieteni sa dea spam la fostul tau cont ca sa nu trimita informati, mesaje etc. cu numele tau.
Sper sa te fi ajutat :*

| love10andra explică (pentru PandaUnicorn):

Pai...nu stiu cum sa-mi schimb parola si id-ul... big grin big grin big grin big grin big grin big grin

| Roxx_Roxii_1999 a răspuns:

Buna pai ai scris corect cu litere mari sau mici si cu spatiile de acolo codul? Se poate sa iti fi schimbat cineva parola dar incearca sa bagi codul ala corect si apoi te va pune sa bagi idul de mess si parola si poti so schimbi... :* Fundaa; X