| Shinen a întrebat:

Am nevoie de un sfat, o consolare.
Uite, va spun povestea mea, pe scurt:
Mama mea a murit cand aveam doar 5 ani. De atunci am ramas cu bunica, bunicul si tatal meu.
Bunicii mei sunt foarte buni cu mine. Insa, nu pot sa spun acelasi lucru si despre tatal meu. El ma iubeste, stiu asta. Dar, in ultima vremme, m-am indoit de lucrul asta. El are o iubita, doctorita, care nu stiu in ce fel dar ilinfluenteaza. Nu spre bine, insa. La ziua tatalui meu eu am primit 3 mil de la o ruda. A zis ca este cadoul meu. Tatal meu s`a infuriat. straight face "
Acum, cu tot cu acele 3 mil, mi-am strans niste banuti ca sa-mi cumpar un telefon nou, de Craciun. I-am spus astazi, acum cateva ore tatalui meu, si a izbucnit. A zis ca fac mofturi, ca nu stiu ce imi mai trebuie alt telefon daca il am pe acesta? A zis, sau mai degraba a mintit. A zis ca " Nici nu mi-ai zis La multi ani de ziua mea". Am ramas fara cuvinte. Eu am fost prima care i-am zis. Nu stiu... Nu stiu ce e in capul lui. Imi face observatie pentru fiecare lucru gresit! El nu vede nimic gresit la el.
Asta nu e tot. Imi tot reproseaza ca am banii aia. M-am gandit ca maine sa ii dau.
Cand s-a dus la scoala, a aflat ca am LUAT un 3 la mate. Aici m-a durut cel mai mult. Mi-a spus ca nnu se mai intereseaza de mine, etc. Mereu se comporta. prea dur cu mine. Prietenei lui ii cumpara tot felul de mancaruri sau nu mai stiu eu ce, si mie nimic decat de ziua mea sau de Craciun. Nici macar o ciocolata.In loc sa ma incurajeze, el ma descurajeaza tot timpul. Ma simt singura, imi vine sa mor. Ma puteti ajuta? Ce sa fac?
Odata i-am spus ca o iubeste mai mult pe prietena sa, nu a mai vorbit cu mine o luna. Ma simt neajutorata. Daca nu ar fi bunicii mei, pe care ii iubesc foarte mult, nu stiu ce s-ar alege de mine. Deja, tatal meu incepe sa se comporte tot mai diferit pe zi ce trece! Deci, nu imi pot scoate din minte vorbele: " De acum, nu ma mai intereseaza nimic ce faci".
Nu stiiu ce sa fac, vrea cineva sa ma ajute? sad

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fruntea sus chiar dacă treci printr-o perioadă extrem de grea și de ce nu foarte sensibilă mintal.
S-a îndrăgostit de ea iar tu ocupi un loc în fundal în viața lui, și asta nu este bine, ești sânge din sângele lui și nu trebuie să te lase de izbeliște.
Mergi și cumpără telefonul și fii tu un pic mai rece față de el ca să vezi dacă simte acest lucru din partea ta, ține legătura strânsă în schimb cu bunicii care îți sunt mereu alături și au mare grijă de tine, lor trebuie să le mulțumești.
Timpul le rezolvă pe toate, nu trebuie să te omori, asta nu este o soluție de rezolvare la acest gen de probleme, ci confruntă situația ca să poți trece peste ea. La școală încercă să-ți echilibrezi un pic notele, este nevoie de o mică schimbare în viața ta.
Vorbele aruncate în vânt de către părinți față de copii sunt foarte dureroase și nu se pot uita ușor.
Luptă pentru tine și ține minte de la mine că nimeni, absolut nimeni nu te va pune în capul mesei dacă nu te pui tu, încă o dată luptă indiferent de situație.
Este greu dar nu și imposibil.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Imi imaginez prin ce treci, si imi pare foarte rau sad
lasa-l in pace pe tatal tau, se vede ca pentru el sunt fiinte mai importante decat propriul sau copil!
u gaseste-ti consolarea in bunicii tai care tin la tine si te iubesc love struck
cand isi va da seama tatal tau ce greseala a facut, va regreta enorm...

| Shinen explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

| ellyshor94 a răspuns:

Uite id meu elly_ellyshor95
daca vrei sai vb cu mine
imi pare foarte rau pentru cele intamplate :*:*
dar daca crezi in tine sigur vei reusi sa treci mai departe.:*

| RyanGeorge a răspuns:

Buna, imi pare rau prin ce treci dar asta nu e solutia sa apelezi la gesturi de sinucide, cum a spus si Legiuitoarea "timpul le rezolva pe toate", tatal tau acum este orb, traieste viata doctoritei dar cu timpul isi va da seama cu cate si de cate ori a gresit fata de tine si o sa ii para rau crede'ma, capul sus si nu te da batut'o ca nu merita.

| Anonim_1879 a răspuns:

Sti. o femeie poate schimba un barbat. dupa parerea mea aceea femeie vrea sal indeparteze de tine, te vede ca un obstacol.acum nu stiu imi pare rau de tine ca se vede ca esti o fata trecuta prin multe. dar lasa ca totu trece.si cu si fara tatal tau, chiar daca doare o sa fie bine.eu am un motou. tot rau e spre bine. te pupacesclove strucksi ai grija de tine.si lasa noteleoh go on ca si eu am 3 la matelaughing

| 4freedom a răspuns:

Laura, luptă! Nu te da bătută și nu acorda prea mare atenție spuselor tatălui tău. Cu siguranță nu gândește limpede iar mai devreme sau mai târziu va realiza că a greșit.

Tu nu ai nicio vină și te rog să alungi gândurile negre. Știu că este greu, deoarece și eu mă lupt de-o viață întreagă să o fac, însă de fiecare dată cineva sau ceva anume îmi arată un fir de speranță de care să mă agăț. Și iarăși îmi fac curaj să visez. Și las deoparte durerea cât timp visez.

Sunt sigură că ai visuri pe care îți dorești să le împlinesti și că ești suficient de puternică să trăiești pentru tine, visurile tale, pentru bunicii care te iubesc, pentru prieteniile pe care le-ai legat, pentru viitorul tău.

Pune-te pe primul plan și nu uita: nu ești vinovată cu nimic pentru purtarea tatălui tău. Concentrează-te pe ceea ce trebuie să faci tu. Du-te la școală, învață, clădește-ți un viitor frumos. Stai aproape de bunicii tăi.

Și nu îi da banii tatălui tău pentru că sunt ai tăi. Fă-ți un cadou frumos și bucură-te de ceea ce ai și nu te mai lăsa influențată de atitudinea tatălui tău. Așa vei putea să te concentrezi mai mult pe învățat și pe tot ceea ce este bun în viața ta.

| Mihai_7107 a răspuns:

Nustiu cine a spus ca cu timpul isi va da seama daca nu ii vei da in obraz de ceea ce face el poate sa treaca nu da doamne la ceva mai strasnik adica Batai, violenta, scandale mari etc. Mai bine zii sa se opreasca! Dai in obraz cu niste cuvinte care sai sparga inima si sa uite de Oaea cea de doctorita... Hai inainte!