|

Buna TPU!

Am o problema.

Bun deci.

Sunt o persoana super happy care poate fi si serioasa când trebuie si stiu sa si rad, la fel când trebuie dar de aproximativ 2 ani de zile-1 an jumătate am început să am diferite forme ( tin să precizez ca am 13 ani) si ma simt puțin complexata.

Am un băiat în clasa foarte nesimțit.

Îmi pune mâna pe fund de fiecare dată când mă vede.

Am fost la doamna diriginta de 3-4 ori și i-am explicat care este situația.

A vorbit cu el si i-a explicat să nu mai faca.

S-a oprit 2-3 zile apoi a început iar.

Nu face asta doar cu mine, le pune mâna și altor 2 fete care la fel au fost la doamna diriginta.

Nu vrea să se potolească.

Uneori nici nu mai vreau să intru în clasa de oarecum frica.

Am încercat sa-i explic si frumos, tot nu înțelege.

Mi-au scăzut și notele din cauza ca nu ma mai puteam concentra.

Si începe și face mișto.

Mai sunt si alți băieți în clasa cu care mă înțeleg super bine si s-au băgat si ei pentru mine.

Chiar nu stiu ce sa mai fac mă simt jignit.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu îl lăsa să te enerveze, spune-i că te deranjează comportamentul lui.

| a răspuns:

Discuta cu părinții lui si incearca sa l înțelegi! Sunteti mici iar el ca si tine treceți prin niste transformări care va influențează si comportamentul si ceea ce simtiti. Cu timpul, se va maturiza iar tu te vei obișnui sa fi imună la astfel de treburi.

| a răspuns:

Hei. Fi mândra de formele tale fiindcă mai tarziu crede-ma ca vrei rade de aceasta amintire. Foarte multe fete asa zice,, plate" și ar dori sa fie in locul tau. Eu zic sa te bucuri și sa nu te simți complexata pentru acest lucru. Ai încredere in tine fiindcă sunt sigura ca esti frumoasa iar acel baiat este doar idiot. laughing

| a răspuns:

Buna,

In primul rand ceea ce face baiatul se numeste hartuire. Nu e ok, indiferent ca ai sau nu forme. Iar raspunsurile de dinainte nici nu ar trebui luate in seama. Nu trebuie sa devii imuna, trebuie sa spui ca te deranjeaza. Daca il lasi inseamna ca accepti aceasta atitudine si ca nu a nimic impotriva ei.

Nu lasa lucrurile sa continue, vorbeste inca o data cu diriginta, fii clara, serioasa zicand ca daca nu inceteaza va trebui sa mergi la director sau chiar mai departe. Este o hartuire, iar daca baiatul nu intelege cu frumosul, atunci e clar ca trebuie sa recurgi la altceva.
Vorbeste si cu parintii, explica-le si lor situatia pentru a veni si ei la randul lor sa discute cu diriginta. Nu e admisibil asa ceva, mai ales ca e un comportament repetitiv.
Te rog sa nu stai asa si sa vorbesti inca o data, atat cu parintii, cat si cu diriginta sau directoarea.

Succes!