Iubita si eu am simtit acelasi lucru depinde si de varsta pe care o ai. daca esti la adolescenta sa stii aproape tuturor ni se intampla si da e adevarat lumea e rea si invidioasa mai els daca tu esti o fata cu suflet curat si o fata inteligenta care are succes e normal sa se intample asa, dar nu ti face griji cu timpul o sa vezi ca totul o sa se schimbe eu aveam probleme si cu parintiti si odata ce am intalnim un baiat care a stiut sa ma iubeasca si sa mi doveteasca ca in viata exista si lucruri frumoase si oameni buni nu numai invidie tradare si minciuna asa cum credeam eu, am descoperit ca viata chiar e frumoasa si chiar nu ma mai interesat de restul. sfat:incearca sa nu pui la suflet ca sa nu suferi si sa le vorbesti tuturor ca si cum nimic nu sar fi intamplat chiar daca te ignora sau nu si mai ales incearca sa le atragi atentia cumva fa ceva ca ei sa vada cat de"supe"esti tu ca sa zic asa pup si sper ca te am ajutat
Salut! Toate aceste evenimente au fost in trecut. Te pot afecta si in viitor.Sau NU! Daca stii sa le accepti si sa treci peste ele! Asta a fost, acum nu mai ai ce face. Timpul o sa le aseze pe toate! Nu mai fi dezamagita! Refa-ti viata! Bafta! :* >
Pooi o mare parte din vina ar fi din cauza varstei
Adolescenta e o perioada cam ciudata, si toti avem stari din astea depresive, dar incearca sa-ti faci noi pr, incearca sa te distrezi cat mai mult atat cat poti si incearca sa uiti de trecut... da atentie prezentului.Adika trecutul e trecut...si trecut va ramane! nu te mai intoarce inapoi la chestii triste pentru ca o sa-ti faca rau, faza e ca toate acestea au trecut iar tu trebuie sa te concentrezi pe viitor
succes:*!
Nu ii poti schimba usor doar prin ceva sa iasa in evidenta sa faci ceva sa fii ca ei sa incerci sa ii copiezi la ceva daca nu reusesti trebuie sa te consolezi si sa te simti bine in afara scoli, sa te distrazi:X:X:X:X:*:*:*asa am fost si eu in clasa ca un strain ma simteam dar ma consolam in afara scoli cu prieteni:*:*:*
Ann2info întreabă: