|

Buna TPU. am o problema... mi-am pierdut sentimentele.nu mai simt nici dragoste, nici fericire, nici tristete, nimic nu mai simt. ce s-o fi intamplat cu mine? cum sa fac sa am iar sentimente?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! Parerea mea este ca nu ti-ai pierdut sentimentele ci ca ai intrat intr-o stare depresivasad.Incearca sa iesi afara cu prietenele sa te recreezi putin, fa anumite lucruri care sa te faca sa te distraga putin din monotonia astasad. Poate ca ai suferit in urma unei probleme si te-ai saturat sa vezi cum toate merg prost si ai simtit ca numai rezisti. Ceva te-a determinat sa reactionezi asa.Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai cum sa iti pierzi sentimente, si daca ar fi asa eu te-as respekta macsim pentru ca toti ne dorim asta.Ai intrat in starea INDIFERENTZEI si se pare ca asta te afecteaza. tu incearca sa faci dif lucruri EXTREME cum ar fi nu stiu uitate la un film de groaza pentru ati reveni sentimentul de teama si frica.Si indragostestete. Gasest3eti o fata si uitate la ea ca la o printesa, gaseste tot ce are ca ceva fabulos si uitate la ea special. sper ca te'am ajutat pup dulce

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai asa ceva nu e posibil, omul cit traieste iubeste simte.doar ca tu ai luat o pauza.ca sa uiti de astea incearca sa faci altceva. mintea ta sa fie concentrata asupra altor lucruri:ocupate cu sportul(caci acesta este cel mai bine mod pentru a uita de probleme)distreazate cu amicii si principalul fii optimist si nu uita ca chiar daca sunt si zile cu nouri, majoritatea zilelor in viata sunt senine.deci.Traieste!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează